Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskujsa][Ankieta] Prywatny Serwer Metin2 Hard.

Sith™

Serwer Hard Metin2  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na serwerze typu hard (stary PL) opisany w temacie?

• Tak
      53
    • Nie
      77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Chciałbym zaprosić was do zagłosowania w ankiecie czy pogralibyście na serwerze hard typu stary dobry polski metin z małymi dodatkami.

Lista rzeczy, które by się znalazły:

- 105 lvl

- 6th skille (nowe)

- Zwiększone lekko raty

- Drop bodzi od 50+ lvla

- Drop zmianek/dodań od 20+ lvla

- Drop szkatułek z zwojami egzo/radami/dłonie krytyka,przebicia itd..

- Skasowana atlantyda (zamiast niej pojawiła by się nowa mapa (przemyślana))

- Nowe metiny

- Nowe moby

- Nowe raidy (Dungeony)

- System ulepszeń z pl'a (jedyna nowość to szmaragd by był)

- Pety [bao Bao :D] (Pety z bonami tylko i wyłącznie do expa)

- Bonusy z pl'a

- Nowe wierzchowce z bonusami

- Nowe Questy [ Bez fabuły po prostu wspomagające gre]

- Marmury Błogo z bossów

- Drop broni na 30 lvla z bestów

- Drop kamienie duchowych z bossów

- Ustabilizowanie bossów, aby dało się je zabić tylko grupowo

- Kostiumy (tylko w wyjątkowe okazje)

Jeżeli mielibyście jakieś propozycje czy coś w tym stylu to wypowiadajcie się pod tematem ! = )

Podrawiam = )

Cześć !

2thd.jpg

Opublikowano

@Up, (Asfen) jesteś idiotą.

Co do tematu, ja osobiście zagrałbym na takim serwerze, nic dodać, nic ująć jeżeli chodzi o to co chciałbyś dodać :).

Opublikowano

Mam gotowy = ). Ewentualnie drobne poprawki i opinie graczy, które mam nadzieję, że pomogą mi uzyskać efekt, aby graczom grało się dużo lepiej i przyjemniej niż na innych serwerach = ).

2thd.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem dobre by było danie graczowi na start jakiegokolwiek peta ( najlepiej bez żadnych bonusów, ew. jakieś 5% na potwory ) na jakiś tam okres, dodanie butów wiatru i mikstur na speed ataku.Co do ulepszania do +6 bez możliwośći spalenia,podwyższony droop ulepszaczów jak i itemów typu FMS. Taki mój wymarzony server *.*

@Edit: i fajnie by było, gdyby wymyśleć jakiś sposób chociaż lekkiego przybliżenia cen książek, ew. 10 KU do G :]

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

No dobrze ale ten 6th skill będzie zupełnie nowy to raz. Dwa dlaczego niektóre klasy mają mieć 6 skilli, a niektóre 5? Chyba wypada je wyrównać ...

2thd.jpg

Opublikowano

Następny hard? Nie! Już chyba każdy nimi rzyga, no ludzie, ile można to samo dawać...

//no x360, czekam na warna.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Was pojebaobao z tymi Hardami? Zróbcie dobry ale naprawdę dobry Medium w stylu np starego Turisas. (Serwer tego Santriela) najlepszy z mediumów na jakim grałem.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Od tego jest temat wymarzony serwer. Zaraz ten zamkną

Co do serwera.. za dużo już takich. Po za tym hard 105lv z itemami z pl`a które dodali to gówno nie hard;] nie wiecie co to prawdziwy oldschool

Skasowana atlantyda? (bez sensu) atlantyda to główny środek zarobku oraz walki w metku.

Opublikowano

- 105 lvl 99 LvL

- 6th skille (nowe)

- Zwiększone lekko raty

- Drop bodzi od 50+ lvla

- Drop zmianek/dodań od 20+ lvla 35 LvL +

- Drop szkatułek z zwojami egzo/radami/dłonie krytyka,przebicia itd.. Od 20 LvL'a

- Skasowana atlantyda (zamiast niej pojawiła by się nowa mapa (przemyślana))

- Nowe metiny

- Nowe moby

- Nowe raidy (Dungeony)

- System ulepszeń z pl'a (jedyna nowość to szmaragd by był)

- Pety [bao Bao :D] (Pety z bonami tylko i wyłącznie do expa)

- Bonusy z pl'a

- Nowe wierzchowce z bonusami

- Nowe Questy [ Bez fabuły po prostu wspomagające gre]

- Marmury Błogo z bossów

- Drop broni na 30 lvla z bestów

- Drop kamienie duchowych z bossów

- Ustabilizowanie bossów, aby dało się je zabić tylko grupowo

- Kostiumy (tylko w wyjątkowe okazje)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Was normalnie pojebało z hardami wiem ze na hardzie kasa sie zgadza ale jak ktos zrobi medium/easy to tez będzie miał kasę,każdy normalnie chce teraz dobry medium\easy a tu kurwa każdy zasypuje kolejnymi hardami ;x

Opublikowano

Osobiście uważam, że drop broni 75 lvl z atlantydy zepsuł pl'a no ale być może jestem w błędzie ( przy czym dużo opinii jest na ten temat ). Po 2 nikt nie mówił o żadnych nowych itemach z pl'a więc te itemy to sobie dodałeś. Pisze w temacie, że maks nowy item to byłby szmaragd a Ty mówisz i tak swoje. Proszę przeczytać temat ze zrozumieniem, a dopiero się wypowiedzieć. Nie każdy hard jest taki sam. Ja się staram odtworzyć coś co było przed atlantydą gdy byłeś koxem biegającym z trutką +6 i cały serwer zazdrościł. 105 lvl dlatego, że 6th skille trzeba wbić na 'M'. 6th chcę dodać dlatego, aby wyrównać klasy. Dodam, że te nowe skille to umiejętność pasywna. Czyli tutaj mamy kolejne wyrównanie ponieważ mental ma 1 skill pasywny, body 2.

Pozdrawiam = ).

2thd.jpg

Opublikowano

Dowiedzieli się ile FuBu i Isamu zarobili na hardzie, i teraz same takie powstają... Wszystko teraz na hajs leci.

Mam już powoli dość Metina... Wychodzi easy- pobugowane gówno, które zamekają po 1 dniu. Reszte same hardy.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

A może zrób z tego medium który będzie miał elementy PL? Np. bony jak na PL, ale łatwy dostęp do zmianek i dodań, brak ulepszaczy, ale % na ulepszenie to powiedzmy 10%(na +9) + dużo kasy za ulepszenie

Opublikowano

Osobiście bym zagrał na takim hardzie gdzie są rzeczy, których nie ma na konkurencyjnych serwerach np. nowy system wbijania skilli, nowe rajdy, nowy system zakładania gildii, nowe pety itp. To co wypisałeś już dawno się znudziło technika idzie do przodu tak samo serwery.

Opublikowano

Dowiedzieli się ile FuBu i Isamu zarobili na hardzie, i teraz same takie powstają... Wszystko teraz na hajs leci.

Mam już powoli dość Metina... Wychodzi easy- pobugowane gówno, które zamekają po 1 dniu. Reszte same hardy.

Chłopie zarobek hard a medium jest własciwie bardzo porównywalny dlatego pieprzenie,bo w takim układzie-KAZDY HARD TO SYF :)

Logiczne ze serwer musi sie jakoś utrzymać ale gruszek na wierzbie nikt nie oczekuje tylko liczy na to że gracze się znajdą i będą na nim grali bo tak jak dużo osób pisało chcemy pokazać stary klimat metina z 2008 bez botów i ogółem stary dobry PL gdzie grało dużo ludzi ;]

Co do tematu,ogółem pomysł dobry i polecam wypowiadać do jakis propozycji bo dzięki WAM i waszym propozycjom on powstaje :)

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Zagrałbym na takim serwerze ale najlepiej dodanie dungenonu wieża orków i podobne na mały lvl i wtedy super .

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

System ulepszczen z pl a ale nie taka jak teraz tylko jak było rok temu ???

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Tak jak było na starym pl'u. Żadnych nowych zbrojek czy ulepszaczy które zostały ostatnio dodane. Stary klimat krótko mówiąc. Jedynie szmaragd zostawimy. Za atlantyde pojawi się nowa mapa przemyślana wraz z dropem, aby nie stało się z serwerem to co potem na pl'u.

@2xUP

Będą dungeony na małe lvle jak i na wysokie.

Piszcie wszystkie propozycje czy pomysły, które macie, w temacie. Robimy serwer pod graczy nie pod IS, ale chyba logiczne, że serwer musi na siebie zarabiać. Każda wypowiedź zbliża serwer ku lepszemu = ).

2thd.jpg

Opublikowano

Witam Serdecznie !

Chciałbym zaprosić was do zagłosowania w ankiecie czy pogralibyście na serwerze hard typu stary dobry polski PoKeMoN metin z małymi dużymi dodatkami.

Lista rzeczy, które by się znalazły:

- 105 lvl Nie, kiedyś był maksymalny 99 i było dobrze.

- 6th skille (nowe) Nie, wcześniej tego nie było.

- Zwiększone lekko raty Tak

- Drop bodzi od 50+ lvla Tak

- Drop zmianek/dodań od 20+ lvla Tak

- Drop szkatułek z zwojami egzo/radami/dłonie krytyka,przebicia itd.. Tak

- Skasowana atlantyda (zamiast niej pojawiła by się nowa mapa (przemyślana)) Nie, bez atlatyydy i bez nowych map

- Nowe metiny Nie

- Nowe moby Nie

- Nowe raidy (Dungeony) Nie

- System ulepszeń z pl'a (jedyna nowość to szmaragd by był) Mini hwang (biała) - Hwang

- Pety [bao Bao :D] (Pety z bonami tylko i wyłącznie do expa) Nie.

- Bonusy z pl'a

- Nowe wierzchowce z bonusami Nie

- Nowe Questy [ Bez fabuły po prostu wspomagające gre] Tak

- Marmury Błogo z bossów Tak

- Drop broni na 30 lvla z bestów Tak

- Drop kamienie duchowych z bossów Tak

- Ustabilizowanie bossów, aby dało się je zabić tylko grupowo Nie, bo dawniej tak nie było.

- Kostiumy (tylko w wyjątkowe okazje) Nie, to dobre dla PoKeMonUf

Jeżeli mielibyście jakieś propozycje czy coś w tym stylu to wypowiadajcie się pod tematem ! = )

Podrawiam = )

Cześć !

Raczej masz małe pojęcie, jak kiedyś Metin wyglądał.

Opublikowano

Chcesz odtworzyć starego metka z 2007r.? To co było w opisie zupełnie od niego odstaje ;)

- 105 lvl - Jak nie będzie Antlantydy to 99lv w zupełności wystarczy
- 6th skille (nowe) - Nie, np. bodziak mimo 5 skilli wymiata
- Zwiększone lekko raty - Tak, ale o ile? 1,5x -2,5x ale nie więcej
- Drop bodzi od 50+ lvla - Jasne, że tak, pozostaje kwestia szansy na drop
- Drop zmianek/dodań od 20+ lvla - Skoro serwer pod graczy to oczywiście ;)
- Drop szkatułek ze zwojami egzo/radami/dłonie krytyka,przebicia it d.. - To samo co wyżej
- Skasowana atlantyda (zamiast niej pojawiła by się nowa mapa (przemyślana) - Bez tego i tego
- Nowe metiny - Nie
- Nowe moby - Nie
- Nowe raidy (Dungeony) - Nie, może to fajna sprawa ale kiedyś tego nie było i nie było źle
- System ulepszeń z pl'a - hmm... trudna sprawa, bo kiedyś nie było broni na 80lv, więc trzeba się zastanowić, jednak myślę, że tak
- Pety [bao Bao :D] (Pety z bonami tylko i wyłącznie do expa) - Żadnych petów
- Bonusy z pl'a - Tak, tutaj jest kwestia zmianek, nie powinny dropić za często
- Nowe wierzchowce z bo nusami - Nie potrzebne ew. 5% szansy w skrzyniach od biologa, ale tylko wilk i dzik ;)
- Nowe Questy [ Bez fabuły po prostu wspomagające gre] - Tak
- Marmury Błogo z bossów - Tak
- Drop broni na 30 lvla z bestów - Tak
- Drop kamie nie duchowych z bossów - Tak
- Ustabilizowanie bossów, aby dało się je zabić tylko grupowo - Nie, riper to główny boss, tylko jemu max hp można by pomnożyć x1,5
- Kostiumy (tylko w wyjątkowe okazje) - Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...