Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacking Po Patchu

Special11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Special11

1.W czym robisz te hacki? Bo jak ja próbuje zrobić sobie samemu OneShoot w CheatEngine to niby znajduje adres, zmieniam sobie wartość na 99999, daje Freeze, ale i tak wali mi normalnie.

2. Po co teraz w każdym hacku każą wyszukiwać adres EXP'a i podawać pierwsze 4 litery? Jak próbowałem uruchomić hacka RaineraZuffala(czy jakoś tak) z włoskiej strony to i tak końcówka adresu którą mi znalazło była inna od tej która była zapisana w hacku.

Opublikowano

K@mel, Przed pierwszym scanem zaatakuj moba, zaktualizują sie wtedy wartości ataku..

Nie pomogło. Rozwaliłem moba przed FirstScanem, ale po zmianie wartości nadal wali normalnie.

Opublikowano

poczytaj no formum podawałem już jak zrobic

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

wydaje mi się że special do końca marca powinien się upora z problemami ponieważ dowiedziałem się ze jest ich jeszcze kilka:)a poztym hack jak już pisał special jest w c++ narazie więc jeszcze nie skończony:)

reklama w sygnie RMCF1902

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...