Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim prawem ?!

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj na jakimś privie to zmienisz o nich zdanie :)

PL to największe gowno jakie może być :D

Wszystko w IS

dodania i zmieny bony

10h siedzenia na spocie żeby lv wbić

a zeby wbic od 104 do 105 trzeba expic około 40h porażka..

Zagraj na takim serwerze jak Ravia , Astium ( hardy )

Jak chcesz się pobawić zagraj na Aline2

to na PLa juz nigdy nie wrócisz :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Grałem na privach (ravia.eq 85wp pandora 250body balmora 98mental) i jakoś wruciłem , ostatnio przeglądam tematy i patrze i widze eq tu za pl jakis tam serwer i wymieniaja , a więc wrućmy do pytania jakim prawem powstały te zaj3ban3 privy ?!

Opublikowano

Dlatego, że:

-trzeba było wpierdalać PLN w itemy, aby móc expić np. w grocie.

-zależność od is'u.

-exp to jakieś jaja. od 95 do 99 expi się gorzej niż od 100 do 105.

-pełno botów.

-albo bocisz - albo nołlajfisz. Nie da się nabić wysokiego poziomu grając po 2,3 h dziennie.

I privy dają więcej satysfkacji

Opublikowano

Zagraj na jakimś privie to zmienisz o nich zdanie :)

PL to największe gowno jakie może być :D

Wszystko w IS

dodania i zmieny bony

10h siedzenia na spocie żeby lv wbić

a zeby wbic od 104 do 105 trzeba expic około 40h porażka..

Zagraj na takim serwerze jak Ravia , Astium ( hardy )

Jak chcesz się pobawić zagraj na Aline2

to na PLa juz nigdy nie wrócisz :)

40h? za przeproszeniem pojebało? to w 12h idzie lekko wbić na genkach, z tym że trzeba mieć troche % expa

Dobrze że powstały prywatne serwery, gdyby nie one to ludzie o metinie już by zapomnieli, została by garstka ludzi którzy siedzą na pl i nikt więcej.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Akórat privy nie dają satysfakcji za grosz jak wbijesz na pl np: 75+ to dopiero masz satysfakcje a nie , "Fuck Yeach wbiłem na Ravi.eu 75lv ale jestem zajebisty..." ja bez is wbiłem 65lv i tylko 2-3h dziennie przez rok więc uwarzaj na słowa ;) Pl lepszy a ja wciąż nie znam odpowiedzi na moje pytanie :D

Opublikowano

Jakim prawem? Żadnym :) Privy są nie legalne, a raczej is z którego privy się utrzymują ^^ Ogólnie jest chyba zabronione gadanie o privach na PLu.. Poza tym skoro grałeś na ravi i pandorze to o co ci gościu chodzi? W tedy nie myślałeś o tym? Dodatkowo mogę sam powiedzieć - jakim prawem powstały konsole typu PS1/2 ! Co z tego że kiedyś w nie grałem i nie widziałem świata poza nimi ( wychodziłem na dwór -.- ).. Co masz do nich? Po co Ci to? Nie ogarniam po co napisałes ten temat ;) Privy są fajniejsze od pla.. Dają więcej zabawy :) Jak ktoś Ci ksuje to jedziesz go na wolnym aż miło, potem kupujesz fasolke zen i ranga cała .. Na PLu to byś sobie odpuścił bo rangi szkoda ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jakim prawem? Żadnym :) Privy są nie legalne, a raczej is z którego privy się utrzymują ^^ Ogólnie jest chyba zabronione gadanie o privach na PLu.. Poza tym skoro grałeś na ravi i pandorze to o co ci gościu chodzi? W tedy nie myślałeś o tym? Dodatkowo mogę sam powiedzieć - jakim prawem powstały konsole typu PS1/2 ! Co z tego że kiedyś w nie grałem i nie widziałem świata poza nimi ( wychodziłem na dwór -.- ).. Co masz do nich? Po co Ci to? Nie ogarniam po co napisałes ten temat ;) Privy są fajniejsze od pla.. Dają więcej zabawy :) Jak ktoś Ci ksuje to jedziesz go na wolnym aż miło, potem kupujesz fasolke zen i ranga cała .. Na PLu to byś sobie odpuścił bo rangi szkoda ;)

Tyle że ja "Gościu eq wymieniałem na pl" ;)

Opublikowano

Privy powstaly bo po co ktos ma gra na plu jak tam jest zero eventow dla nich event to premia w IS, nic wiecej. Co do twojego pytania privy powstaly bo jakis chinczyk wrzucil do sieci pliki metina i tak kazdy sobie je zaczal edytwac i powstaly pierwsze privy. A po co jest proste Is, Is, i jeszcze raz IS by wyciagnac kase z graczy. Niestety pla nie przebija bo tam kasy dzieciaki wydaja multum i mysla ze osiagna 75 i sa pro, jesli eq masz bez bonow jestes tam niczym tyle moje zdanie.

Opublikowano

Privy powstaly bo po co ktos ma gra na plu jak tam jest zero eventow dla nich event to premia w IS, nic wiecej. Co do twojego pytania privy powstaly bo jakis chinczyk wrzucil do sieci pliki metina i tak kazdy sobie je zaczal edytwac i powstaly pierwsze privy. A po co jest proste Is, Is, i jeszcze raz IS by wyciagnac kase z graczy. Niestety pla nie przebija bo tam kasy dzieciaki wydaja multum i mysla ze osiagna 75 i sa pro, jesli eq masz bez bonow jestes tam niczym tyle moje zdanie.

Wystarczy umeć świetnie zarabiać i wgl to bd miał e 5b ez niczego ;)

Opublikowano

Wystarczy umeć świetnie zarabiać i wgl to bd miał e 5b ez niczego ;)

Ale nie każdemu się chce i nie każdy umie... sam na pl eq 5b ale od czasu do czasu lubię sobie na jakimś prywatnych serwie zagrać...

Gdyby nie dzieci bo to głównie one szły na łatwiznę i zamiast grać na pl poszli na prywatne

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Akórat privy nie dają satysfakcji

za grosz jak wbijesz na pl np: 75+ to dopiero masz satysfakcje a nie ,

"Fuck Yeach wbiłem na Ravi.eu 75lv ale jestem zajebisty..." ja bez isa

wbiłem 65lv i tylko 2-3h dziennie przez rok więc uwarzaj na słowa ;) Pl lepszy a ja wciąż nie znam odpowiedzi na moje pytanie :D

No,no...kox z Ciebie.

Privy są odskocznią od PLa.O wiele łatwiej na nich się wybić,oraz nie trzeba tracić realnych pieniędzy.

Opublikowano

No,no...kox z Ciebie.

Privy są odskocznią od PLa.O wiele łatwiej na nich się wybić,oraz nie trzeba tracić realnych pieniędzy.

Oj uwierz sporo "traci realne pieniądze" nawet więcej na prywatne serwery niż na pl...

przykład?

Sprzedaje trochę złoto na Ravi i na pl na allegro...

Na ravi po taniości idzie 10kkk w 3dni na pl po taniości jak jedna osoba kupi 200-500kk na tydzień to max

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Privy są na wyższym poziomie niż PL.. tam jest gówno w kapuście xD

Zresztą co komu privy przeszkadzają? Nie chcesz to nie graj.. idz na PL'a i wydawaj na IS.. na skończyłem z PL'em jak tylko zniżyli ilość kupowanych SM, to śmieszne dla mnie..

Opublikowano

Oj uwierz sporo "traci realne pieniądze" nawet więcej na prywatne serwery niż na pl...

przykład?t

Sprzedaje trochę złoto na Ravi i na pl na allegro...

Na ravi po taniości idzie 10kkk w 3dni na pl po taniości jak jedna osoba kupi 200-500kk na tydzień to max

Racja,ale Ravia jest serwerem dość zaludnionym.Do tego,wydaje się bardzo stabilna,ludzie mając pewność,że nie wydadzą pieniędzy w błoto,inwestują je.Potem,będą mogli posprzedawać itemy,bo z tego co widziałem na allegro,osiągają one wysokie ceny.

Opublikowano

Racja,ale Ravia jest serwerem dość zaludnionym.Do tego,wydaje się bardzo stabilna,ludzie mając pewność,że nie wydadzą pieniędzy w błoto,inwestują je.Potem,będą mogli posprzedawać itemy,bo z tego co widziałem na allegro,osiągają one wysokie ceny.

Był czas gdy ceny były równe

100kk na ravi 5,50

100kk na kirianie 5.50

teraz ceny na ravi lecą w dół powoli

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jakim prawem powstały te zaj3ban3 prywatne serwery metina ?!

Bodajże przy wydawaniu metina w 2007 gdzieś był przeciek i jeden z pracownikó GF umieścił gdzieś pliki metina .

Zaznaczam że to tzw. "legenda" jak zaczęły powstawać privy , ale nikt nie wie czy do końca jest ona prawdziwa.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Bodajże przy wydawaniu metina w 2007 gdzieś był przeciek i jeden z pracownikó GF umieścił gdzieś pliki metina .

Zaznaczam że to tzw. "legenda" jak zaczęły powstawać privy , ale nikt nie wie czy do końca jest ona prawdziwa.

Daj linka na Pw do legendy
Opublikowano

Żale o to, żę nie udało CI się czegoś osiągnąć na jakimś prywatnym serwerze ? Czy o to, że na PL'u nie masz z kim się bić ? Jeżeli chodzi o ortografię to też mam do Ciebie kilka zastrzeżeń ^^' A co to tematu to czytaj to co piszą inni, a nie tylko klapki na oczach i swoje posty widzisz.

Opublikowano

Żale o to, żę nie udało CI się czegoś osiągnąć na jakimś prywatnym serwerze ? Czy o to, że na PL'u nie masz z kim się bić ? Jeżeli chodzi o ortografię to też mam do Ciebie kilka zastrzeżeń ^^' A co to tematu to czytaj to co piszą inni, a nie tylko klapki na oczach i swoje posty widzisz.

Ty masz klapki bo nie czytasz innych wypowiedzi ;) a na prywatnych serwerach osiągnołem wiele ;)

Opublikowano

Dlatego, że:

-trzeba było wpierdalać PLN w itemy, aby móc expić np. w grocie.

-zależność od is'u.

-exp to jakieś jaja. od 95 do 99 expi się gorzej niż od 100 do 105.

-pełno botów.

-albo bocisz - albo nołlajfisz. Nie da się nabić wysokiego poziomu grając po 2,3 h dziennie.

I privy dają więcej satysfkacji

Jak widze takich ludzi to mnie kurwica strzela

Po 1 jak kurwa nie potrafisz się dorobić nawet w grze to myśl, że trzeba pieniądze wydawać żeby expić w grocie

Po 2 jakby wbijanie lv było takie jak na privach to każdy by latał w 105 lv więc jaki sens ?

Po 3 gdzie ty kurwa boty widzisz ?! Chyba się coś pojebało botów dawno nie ma o.O

Po 4 na privie grasz tylko 2,3 H dziennie ? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć właśnie na privach najwięcej noł - ljfów.

Privy więcej satysfakcji ? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Wbij przynajmniej 75 na pl-u to pogadamy :)

Opublikowano

Jak widze takich ludzi to mnie kurwica strzela

Po 1 jak kurwa nie potrafisz się dorobić nawet w grze to myśl, że trzeba pieniądze wydawać żeby expić w grocie

Po 2 jakby wbijanie lv było takie jak na privach to każdy by latał w 105 lv więc jaki sens ?

Po 3 gdzie ty kurwa boty widzisz ?! Chyba się coś pojebało botów dawno nie ma o.O

Po 4 na privie grasz tylko 2,3 H dziennie ? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć właśnie na privach najwięcej noł - ljfów.

Privy więcej satysfakcji ? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Wbij przynajmniej 75 na pl-u to pogadamy :)

To sie rozmumiemy łap like'a kolo
Opublikowano

Privy mają dużo plusów ale też minusów, mogą paść za 2 dni, 3 miesiące a PL będzie stał latami chociaż żeby coś osiągnąć na plu trzeba poświęcić o wiele więcej czasu niż na privach. :)

gnYrBkB.png

Opublikowano

Privy mają dużo plusów ale też minusów, mogą paść za 2 dni, 3 miesiące a PL będzie stał latami chociaż żeby coś osiągnąć na plu trzeba poświęcić o wiele więcej czasu niż na privach. :)

Jak pl będzie się "rozwijał" jak do tej pory to daje mu jeszcze max rok i "serwery metin zostają zamknięte"

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kolego odstaw metina, weź się za naukę. W każdej twojej wypowiedzi jebie błędami po oczach strasznie.

Privy powstały, powstawać będą. Jedni wolą pograć na serwerze prywatnym, inni marnować czas na PLu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...