Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakich stron lub gier brakuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze do was z pytaniem jakich stron lub gier według was brakuje proszę o odpowiedzi niektóre z tych propozycji mogą być zrealizowane

Opublikowano

Ale co masz na myśli pisząc stron lub gier?

Co do gier to brakuje takich jak DayZ, co do stron to brakuje takich jak helpbay.org (które padło dawno temu).

Opublikowano

Co do gier to brakuje takich jak DayZ, co do stron to brakuje takich jak helpbay.org (które padło dawno temu).

strony to mam na myśli które przydałby się innym a gry via www

możesz mi powiedzieć czym było helpbay.org???

Opublikowano

Czy ja napisałem , że chce grę Flash ? Odpowiedziałem ci jakich gier brakuje , a nie jakich ja chcę , a jaka gra to ma być to sam musisz logicznie pomyśleć jaką chcesz zrobić o jakiej tematyce.

Opublikowano

darmowy hosting serwerów gier

To jest niemożliwe, ale jeśli chcesz sobie postawić serwer a nie masz za dużo kasy to polecam serwerygier.com Wiadomo że za dobry nie będzie bo tani ale zawsze coś. A ogólem to polecam ci Pukawke i netshoot.pl

Opublikowano

@up xD

@topic strona z skryptami - szablonami html itp itd ?

Pomyśle nad tą stroną proszę o podawniae kolejnych propozycji

na dzień dzisiaj jeden projekt jest tworzony prog4u.com.pl - centrum nauki informatyki

Opublikowano

Pomyśle nad tą stroną proszę o podawniae kolejnych propozycji

na dzień dzisiaj jeden projekt jest tworzony prog4u.com.pl - centrum nauki informatyki

Co to za gówno za przeproszeniem? Jakiś tytuł po polsku a reszta po grecku czy po jakiemuś -.- Też żeś odwalił...

@@Antywarn

Brakuje z pewnością stron z warezami (polskimi :D), hmm no nie wiem, trochę o informatyce (ale porządne a nie takie gówno jak wyżej dałeś) no i jakieś gierki, podobne do winko.pl

Take it easy my friend

Opublikowano

Co to za gówno za przeproszeniem? Jakiś tytuł po polsku a reszta po grecku czy po jakiemuś -.- Też żeś odwalił...

@@Antywarn

Brakuje z pewnością stron z warezami (polskimi :D), hmm no nie wiem, trochę o informatyce (ale porządne a nie takie gówno jak wyżej dałeś) no i jakieś gierki, podobne do winko.pl

Kolego po pierwsze na razie testuje każdy system cms bo nie wiem który wybrać i dlatego było tam lorem ipsum napisane a lorem ipsum to jest tekst przykładowy ;).

Warez pomyślimy

Coś na podobe winko.pl?Myślę że da się zrealizować ;)

Ps.Jeżeli ktoś jest chętny do pomocy przy tworzeniu projektów zapraszam do kontaktu

GG:8661483

E-mail:8661483

Opublikowano

Kolego po pierwsze na razie testuje każdy system cms bo nie wiem który wybrać i dlatego było tam lorem ipsum napisane a lorem ipsum to jest tekst przykładowy ;).

Warez pomyślimy

Coś na podobe winko.pl?Myślę że da się zrealizować ;)

Ps.Jeżeli ktoś jest chętny do pomocy przy tworzeniu projektów zapraszam do kontaktu

GG:8661483

E-mail:8661483

@refresh

Opublikowano

Nom helpbay mogło by ożyć Kamil mógł by ruszyc dupę i skończyć z tymi ciągłymi vlogami ale spokojnie ;) coś się pojawi przeczuwam to

Opublikowano

Jak byś mógł to co opisałem w moim temacie odnośnie strony podobnej do filmweb

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...