Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban perm

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko mam dostać bana perma i on ma być na all postacie. Oto kawałem regulaminu Stała lub 14dniowa blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).I teraz mam pytanko czy jak zrobie nowe konto to też dostane bana na nim?(moge stworzyc konto z innego kompa)ale czy to coś da ? :D

Opublikowano

Jak Ci zablokują wszystkie konta to możesz zrobić nowe i normalnie grasz.

Chyba że wylapiesz bana na IP :)

ale tego raczej nie robią :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Siemka mam pytanko mam dostać bana perma i on ma być na all postacie. Oto kawałem regulaminu Stała lub 14dniowa blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).I teraz mam pytanko czy jak zrobie nowe konto to też dostane bana na nim?(moge stworzyc konto z innego kompa)ale czy to coś da ? :D

Oni mają wszystko zapisane, w sensie Twoje IP w bazie, więc mało ważne, czy założysz z innego kompa, czy z tego samego... Nie ma to żadnej, ale to żądnej różnicy ponieważ jeśli będą chcieli Cię zbanować po IP na wszystkie konta to to zrobią...

Jedyne co, to przy banie na IP mógłbyś używać programu do zmiany Ip.. Ale to bez sensu...

Jeśli chodzi o Metin2PL tam nie banują na IP... Na wszystkie konta też bana nie dostaniesz raczej, jedynie na jedno jeśli to perm... ;p

Opublikowano

GF ma tylko w regulaminie, że dają perma (wykluczenie z gry) tak to dają tylko na wszystkie konta na 1 mailu. Btw skąd wiesz, że masz mieć perma? Oni o tym nie informują tylko od razu banują więc ktoś Cie wkręcał :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

to jest chyba tak że banują all konta na jednym emailu a inne nie możesz robić

Jakbyś używał przecinków,to może autor by coś zrozumiał.

Nowe konto możesz stworzyć nawet na tym samym e-mailu.Nie dostaniesz bana za dawne przewinienie.

@VinoxeQ: Nie twierdzisz chyba,że jego wypowiedź jest czytelna?

Opublikowano

up

Polonista sie znalazl ktory nie wie gdzie przecinek postawic + powtarza ten sam spojnik ;o . Co do tej całej sprawy ... Hmmm, jezeli zostales poinformowany to przez osobe fake, ktora chce Cie wystraszyc. Masz moze z kims na pienku i zna Twoj nick, jesli tak to sie nie martw i graj dalej ;)

@edit x2 ( up )

No nie jest, koszmarnie napisane... Po prostu przecinka brak, wyglada jak z dupy wyjete itp ;x

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Jak z innego kompa zrobisz konto to nie ,ale musiałbyś że tego drugiego kompa logować .

Btw. czemu uważasz że dostaniesz bana ? Bo nie do końca wiem o co chodzi.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Wiem, że dostane bo jest złoszenie i jest film i GM sprawdza i potem banuje :D Thx za odpowiedzi można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...