Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BL Jak SIe Odwolac

Wielgomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dziś kupiłem pakiet famas+nemesis ciaglem na serwie(bez hack) i admin wpisal mnie na czarna liste moje staty to 26/5 a jego 37/48 wie ktoś jak się od tego odwołać ?

Mam internet na korbke :)

Opublikowano

Admin sobie moze zglosic jak kazdy ale ktos inny juz sprawdza czy miales hacki czy nie

jesli nie miales to nie masz sie o co bac

Opublikowano

Jesli sie nie myle to Wielgomas_PL jesli tak to jestes czysty nie widzialem cie na BlackList

i sie nie dziw ze cie wypieprzaja masz 3 lvl i famasa , najlepiej to bys nie wchodzil na clanowe serwery

Opublikowano

Na tym nicku nie ma żadnego bana, konto czyste na pbbans, ggc i t4g blacklist

Zrób screena z lewej części ekranu tam gdzie są napisy przed tym jak cie wywala, to mi pomoze

Opublikowano

Żal, jak gram famasem od 1 lvl na clanowych i nikt się nie dowala. Kwestia mentalności admina. Ale teraz grałem medykiem brutus od 8 poziomu i nikt nie krzyczy.

Opublikowano

Macie racje mój nick to Wielgomas_PL mam 3lvl i famas qwerty0123 może masz racje dam ci tego ss tak szybko jak się da ale martwię się ze mogę zakonczyc swoja przygodę z BFP4F

Opublikowano

Mam poblemy z SS ale pisze na czacie na bialo cheater banned i potem jakies literki cyfry kicka to pisze wyrzucono przez pank bustera.

Opublikowano

Żal, jak gram famasem od 1 lvl na clanowych i nikt się nie dowala. Kwestia mentalności admina. Ale teraz grałem medykiem brutus od 8 poziomu i nikt nie krzyczy.

Sa takie serwery ze mozna grac od 10 lvl+ i sa takie ze musisz miec lvl do broni inaczej kick.

Autor troche przesadzil z tym 70% na kazdym nie siedzi admin no chyba ze wchodzilesz kilka razy na ten sam :P

i moje przypuszczenia co do kickow to "moze" byc wina internetu ?

Slepy i nie zobaczylem posta wyzej :)

juz wiem o co kaman , musisz wlaczyc PB

//edit: kurde pamietam ze to bylo w ustawieniach filtru a teraz tego nie ma yyy

Opublikowano

I ogólnie weźcie też pod uwagę ze serwery też po części mają już udoskonalenia czyli masz broń przed lvl wystarczy,że raz zabijesz serwer wykrywa ten ruch i automatycznie kickuje za prebuya czy też za bronie uznane za OP także już nie musi być Admin/Mod online wszystko robi to skrypt.

Opublikowano

Cheater banned - Masz bana

4h80z3.jpg

Ja nie wiem czemu boisz sie przyznać że poprostu grałeś na haxach ?

Z tego powodu co otrzymałeś bana, nie ma szans na odbanowanie. Dziękuje, myśle że można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...