Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze Pomuc

Wojtek0011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteś kolego pajacem jakich nie brakuje na świecie - podajesz link do jakiegoś kurewstwa które pozwoli ci nabić punkty albo kasę - żałosny jesteś!!!

nie klikajcie w to bo tam was przekieruje na stronę z której ten pajac mam korzyści !!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Takie coś to gdzie indziej pisz przynajmniej nie w takim Dziale !!!

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

widzisz sam przyznałeś się że jesteś pajacem i pajacujesz nadal - jesteś takim wrzodem na dupie tego forum - tacy jak ty właśnie pajacu powodują iż atmosfera na forum się psuje - po co to robisz? nudzisz się - targnęła tobą chęć zarobienia wielkiej kasy - ja pierdole koleś oprzytomniej - wyjdź na świeże, mroźnie powietrze - może przywróci ci to normalne myślenie - przeczytaj regulamin i zobaczysz kto tu jest noobem - no ale pewnie ty mi tu zaraz pojedziesz no bo jak to uraziłem wielkiego biznesmena i zrujnowałem jego niecny plan zarabiania kasy ... żal

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Dodaj nową pozycję...