Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wszystko się źle otwiera

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co jakiś czas zamienia mi się lewy przycisk z prawym a klawiatura zle dziala bo nie robi przecinkow i trzeba pisac capslockiem zeby pisalo normalnie zamiast przecinkow jest takie cos < a zamiast kropek takie > na byle jakim porcie uruchomie jest tak samo jak to naprawic przepraszam ze nie ma polskich znakow i przecinkow ale nie moge zrobic do tego sie firefox w awaryjnym wlacza

Opublikowano

po prawej stronie w pasku masz napis PL i potem taka klawiatura dajesz na PL i wybierasz PL Polski, potem na klawiature i sprawdzasz, dajesz na Polski programisty, i jeśli z tym nie będzie działało to Polski (214).

Np. w cs'ie czasem zmienia się to i w powrocie do pulpitu masz problem z pisaniem.

Wystarczy tylko to zmienić :>

Jeśli nie działa to sory ale bynajmniej u mnie chodzi ;)

graphic.png
Opublikowano

ja mam polski tylko programisty dwa jeden cztery usunąłem musiałem napisać literami bo cyfry nie działają są znaki już działa, ale to co jakiś czas jest czemu tak jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...