Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Współwłaściciela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję współwłaściciela do serwera. Mam plan by zrobić serwer medium/hard. Potrzebna jest osoba, która poświęci trochę czasu i ma jakieś pojęcie na temat tworzenia serwera.

Koszty serwera jak na razie to 10 zł. Najbardziej punktowaną osobą będzie ktoś, kto potrafi pisać questy.

Moje gg to 3508995. Jest możliwość rozmowy na Team Speak'u. Piszcież również na PW.

Opublikowano

Wszystko od zera?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Jakie masz wymagania i co sam oferujesz?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

ja zajmuję się clientem i bazą danych i oferuję pomoc znajomych. Wymagam jakiegoś poznania w temacie no i jakiegoś przystępnego wieku no 16+

Opublikowano

Powiedz w prost, co by było moim zadaniem.

Opublikowano

Czyli nie dla mnie, powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...