Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pro Sniper Combat Arms

Akro Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... Chciałbym prosić o kilka wskazówek jak dobrze grac snajperka;)

Może ktoś z was zna dobry poradnik czy cos w tym stylu bardzo bym prosił + polecą ;p

Chcem spróbować w CA czegoś nowego bo zauważyłem że gra snajpa to super zabawa a do tego unbv lecą jak z nut ;p

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tak jak dektored napisał campa i qs jak qs obejrzyj filmiki Igora lub Moje albo jeszcze tam kogoś i zobacz co robimy i musisz sam ćwiczyć aż w końcu będzie Ci dobrze szło :) pograj trochę sr onyl :)

Opublikowano

Tak jak dektored napisał campa i qs jak qs obejrzyj filmiki Igora lub Moje albo jeszcze tam kogoś i zobacz co robimy i musisz sam ćwiczyć aż w końcu będzie Ci dobrze szło :) pograj trochę sr onyl :)

Na filmikach się tak nie nauczy dużo

@top QS`y:

1. Odpowiednia czułość myszki. Musisz wybrać sobie odpowiednią szybkość, żeby coś ubić...

2. Refleks.

3. Chyba najważniejsza rzecz. Musisz ogarniać mapę, wszystkie bugi, gdzie możesz paść skacząc itd

4. Dobra snajpa na QS`y. Na początek polecam L96A1, ew tpg-1.

5. Musisz mieć wyczucie tzn umieć szybko przymierzyć i strzelić oraz wyjąć nóż lub drugą snajpę.

Z qs`ów to na tyle. Najlepiej jeszcze mieć coś na speeda, bo im więcej tym lepiej.

A co do campy:

1. Dobra snajpa do campy, np m99, tpg-1.

2. Dobra miejscówka do campy :)

3 . Ogarnięcie bugów na danej mapie, czasem możesz trochę przybugować, lecz pamiętaj, że to może się skończyć się banem.

4. Tanker vest(chodź nie polecam, bo często kickają). Dzięki niemu masz szanse stankować strzały z SR.

Chyba tyle ;f

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nom dzięki za dobre rady powoli bede sie uczył narazie mam l96a1 dzis kupilem na perma ;D

Mi głównie chodzi o rash ;) To mnie ciekawi i zadziwia jak ktos tak "zajebiście" gra...

Kupie max speeda ile da sie za gp i bede cwiczyl ;P Ale lepiej grać ze słabszymi i sie uczyc czy drazu probowac z lepszymi?? No i pytanie czy grac sr only czy all permitted?

Opublikowano

Na rec rules możesz sobie skillować all permited, ale mieć samą snajpe. A na normalnym kanale to SR only. Ja się uczyłem najpierw 1vs1 na OMA. Potem mixpole, teraz w sumie wszystko. W pół roku sr mam ogarniętą prawie do perfekcji. Jedyne co to jeszcze celność musisz ogarnąć.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored ...

Co do grania na sr to sam musisz sie tego nauczyc..

Wszyscy tu mysla ze potrafia grac a tak naprawde to gunwo ;). Podstawa w qs jest to zeby zrobic go jak najszybciej. Czyli od razu po strzale zmieniasz na noz a potem na sr. Staraj sie to robic tak szybko ze nie bedzie widac noza. Polecam tez granie na 2 SR. Na twoja range najlepsza jest l115a2 czyli graj l115 + l96. Ucz sie na noobfarmingu ale tylko do czasu kiedy ogarniesz dobrze qs. Jesli ci sie uda to graj z lepszymi. Co do tych unb, to nie jest tak ze ogarniesz sr i napierdalasz unb ;D. I pamietaj wiekszosc na tym forum mysli ze 1vs1 to jest skill a tak naprawde to kompletna bzdura. Oni moze ogarniaja 1o1 ale na pub'ie to sa pizdy. Wiec graj caly czas omy, tam sie najszybciej nauczysz...

1375735056-U683421.png

Opublikowano

tak jak up

Ja sie uczyłem qs,ów od xXTurnera w roku 2011

Uczyłem sie sniperką Dragunov SVD :D

Skiba Back <3333

Maj Master !

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

Nom dzieki sprobuje ta snajpe ktora mi poleciles "Instanqq" myśle ze mogę juz zaczac ciężką pracę heh

Można zamknąć jeszcze raz dzięki za rady ;)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...