Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Word Border - Mapa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuje kogoś kto umie obsługiwać się Word Borderem . Chce mieć mapkę w kształcie koła (ew. kwadratu). Rozmiar tej mapki ma być taki - od koordów 0, 0 w każdą stronę po 3500 kratek. Na tej odległości miał by być border. Umie ktoś tak zrobić? Jestem w tym zielony. Nagradzam lajkami.

PS: Nie chce żeby był tam biom zimowy na dużym obszarze (ew. może być jakaś mała część jego.) Pozdrawiam. Myślę że ktoś mi pomoże !

PS2: Jak się ktoś podejmie to proszę w tedy o mapkę oraz plugin Word Border na którym był robiony Border.

Opublikowano

Nie zrobisz tego w samym WorldBorder. ;)
Bardziej wygenerować taką mapę w MCEdit i ograniczyć, ale nie jestem pewien, czy by działało, bo koło, to koło. ;_;

Opublikowano

Yhym... rozumiem. MCEDIT'A też nie ogarniam. Chcę sobie pograć z kumplami bo już host'a zamówiłem ale ja tylko mniej więcej ogarniam bukkit'a. Może ktoś jednak ma takie zdolności? Nadal czekam i Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...