Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

BaZyliszekK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj kupiłem sobie premium.Długo się nie nacieszyłem.Dzisiaj chciałem wejść na minecraft.net zmienić skina.Wpisywałem poprawne hasło i nick ale pisało/piszę nadal "Oops, unknown username or password. If you are logging in with a Mojang account make sure to use your e-mail address as username." Jestem pewny ,że nick jest poprawny dlatego kliknąłem "FORGOT PASSWORD" po wpisaniu mojego nicku piszę mi "Your account has been migrated. To reset your password go to https://account.mojang.com/ instead." Nie rozumiem tego bo po założeniu konta nic już nie grzebałem w tym.Na Mojang Account chciałem zmienić hasło i okazuje się ,że tam też wbić.Nareszcie mi się udało poklikać i na e-maila przyszła mi zmiana hasła.Zmieniłem hasło i nadal do cholery piszę mi na Mojang Account "Unknown e-mail or password" <-- Tego nie musiałem kopiować bo się tego na pamięć nauczyłem -.- Pomoże mi ktoś z tym? Na zachęte moge dać PSC na którym jest 3.28 PLN,może komuś akurat brakuje do zakupienia czegoś w grze ;)

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Spróbuj ponownie zmienić hasło, bo może miałeś włączonego CL lub Crtl+Shift ?

A co to za kombinacja?

Spróbuj zalogować się e-mailem, nie nickiem c:

Pozdrawiam,

SKmedix

Tzn. w Polu z Username wpisac e-mail? Na minecraft net czy Mojang Account?

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Boze...ja juz nie wiem co mam robic.Zalogowalem sie na pewna kombinacje e-maila na ktora nie zakladam konta!! Pisze w informacjach moje imie i nazwisko i date urodzenia ale ja na ten e-mail konta nie zakladalem tylko na drugi!!! Wszystko by bylo ok gdyby nie to ,ze w prawym gornym rogu pisze moj poboczny e-mail zamiast glownego oraz nie ma zakladki "Games" :( Powiedzcie mi gdzie ja mam to zglosic i sprobowali byscie mi napisac ta reklamacje po Angielsu bo ja tego jezyka nie umiem a nawet jakbym umial to jestem zbyt rozbity zeby w ogole cos myslec

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Prawdopodobnie wystąpił błąd systemowy w ich cudownym "Mojang Accounts"

Jeżeli faktycznie logowałeś się poprzez e-mail / nick i w każdym wypadku otrzymywałeś komunikat że hasło lub nazwa użytkownika są nie poprawne, to jest to nic innego jak błąd techniczny.

Będziesz musiał skontaktować się z obsługą - Mojang Support

Stwierdzam że premium do Minecraft'a kupiłeś ze strony producenta (Minecraft.net) ?

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Prawdopodobnie wystąpił błąd systemowy w ich cudownym "Mojang Accounts"

Jeżeli faktycznie logowałeś się poprzez e-mail / nick i w każdym wypadku otrzymywałeś komunikat że hasło lub nazwa użytkownika są nie poprawne, to jest to nic innego jak błąd techniczny.

Będziesz musiał skontaktować się z obsługą - Mojang Support

Stwierdzam że premium do Minecraft'a kupiłeś ze strony producenta (Minecraft.net) ?

Nie,kupilem na kinguin.pl (gift code)

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Nie,kupilem na kinguin.pl (gift code)

W takim wypadku nie masz co liczyć na pomoc od strony Mojang, oni nie udzielają pomocy osobą które zakupiły gift code z innej strony niż ich.

Napisz jeszcze raz co zrobiłeś po otrymaniu kodu z kinguin.pl, bo nie mogę się za bardzo połapać o co chodzi z tymi dwoma adresami e-mail.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Tak w ogóle, to gdzie kupiłeś ową premkę?

Przeciez powiedzial... Na Kinguin.

Pisz Kinuin oni przelewaja kase sprzedawcom dopiero po 30 dniach.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zapewne wina samego konta, już nie odzyskasz. Tak to jest kupować MineCrafta po promocji.

Pewnie było to konto czasowe. Mam pytanie, ile zapłaciłeś za niego ?

Jakie konto kupilem GIFT CODE! za 70ZŁ!

Ymmm... no tak,dziwne ,że kombinacja nicku/e-maila i hasła którą wczoraj wpisywałem chyba 30 razy nagle zadziałała -.- Ok.Premke odzyskałem :3 Tego PSC otrzyma skmedix bo on podesłał mi pomysł zalogowania się e-mailem

1359705736-U799478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...