Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rekord farmy

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze za starych czasów Froggen zrobił 200 farmy w 23 minuty, chyba karthusem;p Ale zeby tyle zrobic to robil tak, push mida jak szybko sie da > wilki > wiedzmy> powtarzal cykl i tak caly czas ;p

Opublikowano

up@

a ryzem w 55+ min 156 op :D^^

ale nie pisze o ryżu,( tylko o tryndzie ;) ), bo nim nabijam kille i dedy, a trynda tak jak sionem farmie

Zaraz ktos mnie zwyzywa, ze gram trynda

RZAL PEEL TRYNDA NOOB CHAMP FOR NOOBS KID

Lubie grac tym noob champem i jestem noobem :), bo jak wbijam sie w TF to nawet taki nafeedowany garen spierdala (kocham kryty tryndziocha i ENDLESS RAGEENDLESS RAGEENDLESS RAGEENDLESS RAGE)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

W s2 pamiętam mordekaiserem w lanephase do 15 minuty można było zrobić ok. 300cs kradnąc każdego spota wraithów :)

a w 30 minucie? ok. 380 khazixem,

bezsensem jest chwalić się ile miało się farmy, tylko jaki wynik meczu był

też mogę powiedzieć, że miałem 500 farmy siedząc tylko na liniach i nie pomagając kompletnie moim kompanom...

Opublikowano

Ja mialem 5k w 20 minucie, ale ss nie mam :/

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno, jaka to różnica ile masz farmy jak się okaże że 3 lane dostały takiego feeda że nic nie możesz zrobić bo twój mid roamował kiedy ty farmiłeś?;d

Nonsens. Farma jest ważna, ale nie jest najważniejsza ponad wszystko, liczy też się teamplay i roamy bo bez nich nie zdziałamy dużo (oczywiście jeżeli jesteśmy pewni żę reszta lane wytrzyma przy roamie i farmimy, a oni i tak dają rade, to zdominuje się na spokojnie grę).

Co do samego rekordu, nikt tego nie wie bo nikt tego nie notuje. Napisz do riotu, może zrobią coś w tym celu. Tak na prawde to łatwy skrypt do napisania, ale danych do sprawdzenia to była by masa, tak więc wątpię by coś z tym zrobili.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...