Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woodstock 2013 - Kostrzyn - Wrażenia i kto był

Artemm

Czy byłeś na Woodstock-u?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. By?e? czy nie?

2. 2. Wybierzesz si? za rok?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było zaaaaajebiście! Koncert Enter The Shikari niesamowity, basy szły takie że wszystko latało :D:D Ale moje główne wspomnienie to to, gdy mój kumpel czytał kto będzie grał (Labirytm, Curcuma, Skowyt, Chemia, Cała góra barwników...) a ja z drugim kumplem myśleliśmy, że czyta skład sera, który przed chwilą jedliśmy. Zielona siła!

Opublikowano

Było zaaaaajebiście! Koncert Enter The Shikari niesamowity, basy szły takie że wszystko latało :D:D Ale moje główne wspomnienie to to, gdy mój kumpel czytał kto będzie grał (Labirytm, Curcuma, Skowyt, Chemia, Cała góra barwników...) a ja z drugim kumplem myśleliśmy, że czyta skład sera, który przed chwilą jedliśmy. Zielona siła!

Hehe xD

A co sądzicie o pobiciu? Moim zdaniem to tylko ten koleś się wygłupił, chętnie powiesił bym go za jaja na jakimś drzewie xD

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Tak, to było bez sensu. Wyszło na antyreklamę dla woodstocku :/ Nie wiem po co w ogóle to zrobił. A był ktoś na koncercie Andrusa? Mi się podobało :D

Opublikowano

Tak, to było bez sensu. Wyszło na antyreklamę dla woodstocku :/ Nie wiem po co w ogóle to zrobił. A był ktoś na koncercie Andrusa? Mi się podobało :D

Ja nie byłem :) nie zdążyłem, za dużo chlania xD

"Brotherhood of metal"

Admin Cienia
Opublikowano

Przypomniała mi się beka z 2010 roku, jedna kumpela miała wtedy 18-stke to jak zaczeliśmy jej śpiewać, to nagle pół woodstocku miało urodziny ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Przypomniała mi się beka z 2010 roku, jedna kumpela miała wtedy 18-stke to jak zaczeliśmy jej śpiewać, to nagle pół woodstocku miało urodziny ;p

Nie ma to jak podchmielone towarzystwo xD można puścić jakąś fałszywą wiadomość po całym Woodstock-u xD ciekawe ile ludzi by o tym gadało :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Pfuuu! Szataniści i brudasy! :D

Takie komentarze możesz zachować dla siebie. Każdy ma prawo być takim jakim chce być. A szataniści są bardzo ciekawi...

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Takie komentarze możesz zachować dla siebie. Każdy ma prawo być takim jakim chce być. A szataniści są bardzo ciekawi...

#bul dópy

Zauważyłem to, że metale brudasy są dziwnie podatni na trolling :/

Sie ogarnij ok :/

://///

A woodstock ma być jeszcze kilka lat :/

żebym zdążył :P

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...