Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woodstock 2013 - Kostrzyn - Wrażenia i kto był

Artemm

Czy byłeś na Woodstock-u?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. By?e? czy nie?

2. 2. Wybierzesz si? za rok?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo2007.jpg

Witam wszystkich Woodstock-owiczów :P jeżeli jacyś tutaj są.

Chciałbym żebyście się wypowiedzieli co sądzicie o koncertach zorganizowanych w tym roku, i ogólnie o samym Woodstock-u 2013.

Jakie kapele najbardziej przypadły wam do gustu? Schlaliście się w trupa? Zgubiliście coś? xD wypowiadajcie się na wszystkie tematy związane z Woodstock-iem.

Program Woodstock-u (dla tych któzy zapomnieli ;P):

Pierwszy dzień 01.08.2013 (czwartek)

15:00 – Orkiestra Zespołu Pieśni i Tańca Mazowsze (Polska)
15:10 – Kamil Bednarek (Polska)
16:20 – Offensywa (Polska, Laureat Eliminacji)
17:15 – Atari Teenage Riot (Niemcy)
18:30 – Big Cyc (Polska)
19:50 – Third World (Jamajka/USA)
21:10 – Enter Shikari (Wielka Brytania)
22:40 – Ugly Kid Joe (USA)
00:10 – Gooral & Mazowsze (Polska)
01:30 – Happysad – (Polska, Zwycięzca Plebiscytu Złotego Bączka)

Dzień drugi 02.08.2013 (piątek)

15.00 – Chassis (Polska, Laureat Eliminacji)
15:50 – The Toobes (Białoruś, Laureat Eliminacji)
16:40 – Jamm Chyba Ściebie (Polska)
17:45 – Death By Chocolate (Szwajcaria)
18:50 – Mech (Polska)
20:10 – Farben Lehre (Polska)
21:40 – Danko Jones (Kanada)
23:10 – Anthrax (USA)
00:40 – Emir Kusturica & No Smoking Orchestra (Serbia)
02:00 – Maria Peszek (Polska)

Dzień trzeci 03.06.2013 (sobota)

15:00 – Ametria (Polska, Laureat Eliminacji)
15:55 – Clock Machine (Polska, Laureat Eliminacji)
16:50 – Kabanos (Polska, Zwycięzca Plebiscytu Złotego Bączka)
17:50 – These Reigning Days (Wielka Brytania)
19:05 – Hunter “Metal Projekt”(Polska)
20:25 – Lenningrad (Rosja)
21:55 – Soja (UAS)
23:25 – Kaiser Cheifs (Wielka Brytania)
00:45 – Kiril Dżajkovski (Macedonia)
02:00 – Zakończenie Festiwalu

Moja opinia

Przybyłem na miejsce w czwartek nad ranem 8-9. Jechałem zawalonym pociągiem w którym poznałem sporo fajnych ludzi z którymi potem spędziłem wręcz cały Woodstock. Na miejscu szybko znalazłem miejsce. Oczywiście tak jak to bywa na Woodstock-u było z tym ciężko :D wokół mnie było mnóstwo fajnych ludzi ale do rzeczy. Pierwszy dzień pierwsze koncerty, Offensywa, Ugly Kid Joe, Happysad moim zdaniem najlepsze zespoły jakie grały w pierwszy dzień. Najbardziej oczekiwałem Ugly Kid Joe i nie zawiodłem się, zabawa była przednia a impreza dopiero się rozkręcała. Drugi dzień ten najbardziej oczekiwany, jednym słowem Antrax. To naprawdę było coś, Anthrax - Indians!!! Moim zdaniem najlepszy zespól na cąłym Woodstock-u. Widziałem ich pierwszy raz na żywo i zrobili zajebiste wrażenie. W pogo było ostro xD W trzeci dzień, co by tu powiedzieć... byłem zalany w trupa razem z moimi przyjaciółmi z subkultury więc nie słuchałem zbytnio zespołów. Cała organizacja imprezy była okey. Napewno wybiorę się na niego za rok. A zgubiłem dowód i pieszczocha ;( xD

Pozdrawiam wszystkich

Co sądzicie o tym?

https://www.youtube.com/watch?v=GRUJbaXdn40

PS: proszę jakiegoś moderatora o podpięcie wątku na jakiś czas.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!!!

Podsumowując? Było zajebiście, od środy do soboty rano (musiałem wyjechać z powodu problemów rodzinnych :C) w ogóle nie spałem, cały czas na permamentnej bani. Pogo było zajebiste, szczególnie na Shikari :D błoto zaliczone nie raz :P

PS: Znalazłem białego samsunga galaxy GT-55coś tam. Oddałem do biura rzeczy znalezionych :)

PS2: Jedyne na co można narzekać to ceny jedzenia na polu (chociaż w krysznie szło wyżebrać :D), rozwadniany calsberg, prohibicja w Kostrzyniu i upał w piątek, poza tym zajebiście :DD

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Dobijacie, bo nie mogłam być, a bardzo chciałam :'c

Za rok jadę!

To może za rok się jakoś zgramy ekipą z MPC pojedziemy kto chce xD:D Nie martw się zawsze jest następny rok :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Woodstock to moje marzenie. Ale nigdy nie mogę się zebrać, żeby pojechać. Zawsze, cholera, coś musi wypaść. ;/ Albo wesele, albo pogrzeb, albo brak pieniędzy. Ale za rok pojadę. Chociaż miałabym pracować na to miesiącami. :D

Opublikowano

ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!!!

Podsumowując? Było zajebiście, od środy do soboty rano (musiałem wyjechać z powodu problemów rodzinnych :C) w ogóle nie spałem, cały czas na permamentnej bani. Pogo było zajebiste, szczególnie na Shikari :D błoto zaliczone nie raz :P

PS: Znalazłem białego samsunga galaxy GT-55coś tam. Oddałem do biura rzeczy znalezionych :)

PS2: Jedyne na co można narzekać to ceny jedzenia na polu (chociaż w krysznie szło wyżebrać :D), rozwadniany calsberg, prohibicja w Kostrzyniu i upał w piątek, poza tym zajebiście :DD

Ja tam żarełko swoje miałem xD ja niestety nie znalazłem ale zgubiłem rzeczy :(xD no upał był ciężki ale w błotku jakoś szło wytrzymać xD

Woodstock to moje marzenie. Ale nigdy nie mogę się zebrać, żeby pojechać. Zawsze, cholera, coś musi wypaść. ;/ Albo wesele, albo pogrzeb, albo brak pieniędzy. Ale za rok pojadę. Chociaż miałabym pracować na to miesiącami. :D

No to za rok zbieramy ekipe :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Po prawdzie pieniędzy nie potrzebujesz aż tak dużo. Nawet bilet można ominąć (kontrolerzy w pociągach "woodstockowych" sądosyć liberalni :D). Po piwo bierzesz kubeczek i zbierasz po ludziach, na wódkę i lufkę zawsze można się do kogoś dosiąść (potwierdzone), jedzenie można wyżebrać od krysznowców albo pozbierać na nie hajs po ludziach (co jest banalne :P).

Mam znajomego co pojechał bez grosza - wrócił z namiotem i 100zł ze zbiórek :D

No to za rok zbieramy ekipe :D

W sumie, pojechać jedną ekipą byłoby ciężko ale zorganizować jakiś wieczorek na miejscu - luzik :D
1374788544-U921656.png

Opublikowano

Po prawdzie pieniędzy nie potrzebujesz aż tak dużo. Nawet bilet można ominąć (kontrolerzy w pociągach "woodstockowych" sądosyć liberalni :D). Po piwo bierzesz kubeczek i zbierasz po ludziach, na wódkę i lufkę zawsze można się do kogoś dosiąść (potwierdzone), jedzenie można wyżebrać od krysznowców albo pozbierać na nie hajs po ludziach (co jest banalne :P).

Ja dosiadłem się do zajebistych kolesi i na browara wydałem tylko raz 50zł na skrzynie xD lufka i wódka to prawda można się dosiąść prawie do każdego, bo ludzie są tam zajebiści xD jechałem z biletem tylko pociagiem do xD a spowrotem bez a kontrolerowi daliśmy całą ekipą 0,5 i przepuścił xD

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Ja dosiadłem się do zajebistych kolesi i na browara wydałem tylko raz 50zł na skrzynie xD lufka i wódka to prawda można się dosiąść prawie do każdego, bo ludzie są tam zajebiści xD

W pewnym momencie podszedł do mnie koleś, wręczył na oko 3g baksu i mówi "stary, weź to ode mnie, szukają mnie nosorożce". :D

1374788544-U921656.png

Opublikowano

W sumie, pojechać jedną ekipą byłoby ciężko ale zorganizować jakiś wieczorek na miejscu - luzik :D

Hahahaha, dobre. xD Ja jednak wolę jechać ze swoją kasą. :D Ale to musi być zajebiste, niezapomniane przeżycie. Nawet moja nauczycielka z fizyki jeździ(ła) na Woodstock. ;/

Opublikowano

W pewnym momencie podszedł do mnie koleś, wręczył na oko 3g baksu i mówi "stary, weź to ode mnie, szukają mnie nosorożce". :D

Haha xD niezła akcja. Mi tam jakaś dziewczyna dała paczke fajek do potrzymania i nie wróciła xD

"Brotherhood of metal"

Admin Cienia
Opublikowano

Byłem w 2010 roku na woodstocku, byliśmy tam już tydzień przed rozpoczęciem gdzie jeszcze scena stała w strzępach a po wiosce piwnej nie było śladu, byliśmy tam ekipą 9 osób a potem dojechało jeszcze yy 6 albo 7, fajnie się bawiłem, byliśmy nawet w gazecie lubuskiej pod tytułem "pierwsi woodstockowicze" znajdę to pokazę :P przez ten czas i rok w rok chciałbym tam wrócić, nie trafią sie jednak do tego okazja, to brak urlopu to reszcie ekipy nie pasowało

Nasza mała osada

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=14

Ten niebieski namiot to był mój widać tylko moje syry wystające, a te dwoje to najebane ;p

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=50

Na tego gadaliśmy wujek woodstocku ;p

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=61

Nie mogę kurde znaleźć zdjęcia gdzie jesteśmy wszyscy przed namiotami ;/

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Byłem w 2010 roku na woodstocku, byliśmy tam już tydzień przed rozpoczęciem gdzie jeszcze scena stała w strzępach a po wiosce piwnej nie było śladu, byliśmy tam ekipą 9 osób a potem dojechało jeszcze yy 6 albo 7, fajnie się bawiłem, byliśmy nawet w gazecie lubuskiej pod tytułem "pierwsi woodstockowicze" znajdę to pokazę :P przez ten czas i rok w rok chciałbym tam wrócić, nie trafią sie jednak do tego okazja, to brak urlopu to reszcie ekipy nie pasowało

No to musisz znaleźć czas i się w końcu wybrać :P

PS: Zrobiliście drzewko z puszek po piwie ? :P

"Brotherhood of metal"

Admin Cienia
Opublikowano

No to musisz znaleźć czas i się w końcu wybrać :P

PS: Zrobiliście drzewko z puszek po piwie ? :P

Puszki nie, robiliśmy z butów ;p Ale takich co się walały przy drogach i po lasach

Opublikowano

Puszki nie, robiliśmy z butów ;p Ale takich co się walały przy drogach i po lasach

Hehe w tym roku też coś takiego widziałem :D pojedyncze glany itp :P

EDIT: Zajebista była też wieża z kontenerów po piwie xD

EDIT2: Albo niebieski namiot z napisem "Tu nauczymy cię, jak byzkać się bezpiecznie" xD

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

zróbmy MPC Brud team xDDDDD

JA CHCE NA BRUDSTOCK ;/

ALE WIEK MI NIE POZWALA :/ JESZCZE 3 LATA I OK D:

Moze wczesniej, ale nie ogarniam jak to prawnie itp.

W każdym razie, mam tylko nadzieje, że Jurek znowu (jak w 2011) sprowadzi na brudstock Skindred'a ._.

Zajebisty zespół, raggae metal, a z tego co wiem kilku fanów raggae na brudstocku jest :)

Oby mpc stało i ekipę się zebrało :P

shoob.png

Opublikowano

Szkoda że tak mało osób z MPC było na Woodstock-u :/

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Szkoda że tak mało osób z MPC było na Woodstock-u :/

Pewnie wiekszosc ktora byla nawet nie zaglada tu do dzialu muzyka

shoob.png

Opublikowano

Nasza mała osada

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=14

Ten niebieski namiot to był mój widać tylko moje syry wystające, a te dwoje to najebane ;p

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=50

Na tego gadaliśmy wujek woodstocku ;p

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GL&Date=20100727&Category=PRZYSTANEK_WOODSTOCK&ArtNo=433912867&Ref=PH&Params=Itemnr=61

Nie mogę kurde znaleźć zdjęcia gdzie jesteśmy wszyscy przed namiotami ;/

Fajne fotki :D ja aparatu nie brałem ale chyba mój kumpel miał. Muszę się do niego odezwać

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Czy prawdą jest to że na Woodstoku na goło chodziły panienki i niektórzy panowie? ;)

Potwierdzone info.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Czy prawdą jest to że na Woodstoku na goło chodziły panienki i niektórzy panowie? ;)

Pewnie że tak i to niezłe laski niektóre :P

"Brotherhood of metal"

Admin Cienia
Opublikowano

W 2010 widziałem tylko faceta bez gaci..

Opublikowano

W 2010 widziałem tylko faceta bez gaci..

No to nie zbyt ciekawie xD

seksowali sie na srodku przejscia, lecz nie byli nadzy w 100% :D

@na rynienkach często na waleta się myją wszyscy, bądź rzucają błotem.

Nie ma to jak dostać po ryju świeżym błotem... nie raz dostałem xD

ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!!!

To ty? ;P

9436027331_0ba0b4db1e_o.jpg

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...