Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna się bawi? Help me :c

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak jestem z nią 6 miesięcy bo niecały rok nie gadaliśmy itd czyli tak jak by na nowo >.< Dokładnie to było na Koloni 2 lata temu potem pisaliśmy jakiś czas urwało się i potem znów i od 6 miechów jestem z nią. Sory na spontan to pisze bo na telefonie

@pss nie mam czasu na przecinki :P xD dobra robię już błędy bo jestem wkurw&& :x

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Chyba wiesz jakiego jestem zdania.

Kurcze, może ja jestem inny ? ale takie związki dla mnie nie mają sensu, kurde nie odzywać się rok do drugiej połówki, nie pytać się jak się czuje, czego potrzebuje etc. to dla mnie bezsens po prostu.

Jak kochać to kochać, spotykać się, mówić o problemach etc. to są podstawy a najważniejsze KOCHAĆ SIĘ.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Chyba wiesz jakiego jestem zdania.

Kurcze, może ja jestem inny ? ale takie związki dla mnie nie mają sensu, kurde nie odzywać się rok do drugiej połówki, nie pytać się jak się czuje, czego potrzebuje etc. to dla mnie bezsens po prostu.

Jak kochać to kochać, spotykać się, mówić o problemach etc. to są podstawy a najważniejsze KOCHAĆ SIĘ.

Miłość przez kartę sieciową <3

Beka xD

@topic

bawi się tobą = jest szmatą.

nuff said

shoob.png

Opublikowano

Wiem co myślisz ale zbyt długa historia co się stało wtedy :x dobra można zamknąć dzięki za pomoc!

@up jak by była "sieciowa" to bym do niej nie jeździł >.< itd

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Miłość przez kartę sieciową <3

Beka xD

@topic

bawi się tobą = jest szmatą.

nuff said

Zresztą każdy by chciał mieć tą jedyną, niektórzy szukają " miłość " na chama ( czyt. wpisują na fb/nk imię i rozglądają się która w miarę blisko i która ładna i piszą do niej, najczęściej kiepsko się to kończy ) a drudzy szukają/ nie szukają, można powiedzieć czekają na tą " jedną chwilę ", spojrzenie w oczy etc. :D a jeszcze inni, gustują w płci tej samej ...

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...