Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna się bawi? Help me :c

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Związek na odległość? Odpuść sobie

Hmm durny komentarz? moi rodzice są razem a mimo mieszkali bardzo daleko od siebie jej tak samo? i co nie możliwe? możliwe.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Hmm... to jest raczej sprawa miedzy Tobą, a tą dziewczyna. Ta jej koleżanka faktycznie mogła mówić prawdę. Bawi się Tobą przez te 6 miesięcy, i może poznała innego, i chce Cię teraz olać. ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Hmm... to jest raczej sprawa miedzy Tobą, a tą dziewczyna. Ta jej koleżanka faktycznie mogła mówić prawdę. Bawi się Tobą przez te 6 miesięcy, i może poznała innego, i chce Cię teraz olać. ;)

ale nie rozumiem tego jak to możliwe miała wszystko nic jej nie brakowała sama mi przyznała a jej koleżanka kiedyś dostała ode mnie piosenką bo bawiła się chłopakami. Przez te 6 miechów to 3 całe równe miechy przegadane na skype i przepisane na telefonie sms gg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ale nie rozumiem tego jak to możliwe miała wszystko nic jej nie brakowała sama mi przyznała a jej koleżanka kiedyś dostała ode mnie piosenką bo bawiła się chłopakami. Przez te 6 miechów to 3 całe równe miechy przegadane na skype i przepisane na telefonie sms gg

To może ta koleżanka jej, jest po prostu zazdrosna, i chciała Ciebie prowokować, żebyś ja rzucił... Najlepiej wyjaśnij to na skype, lub pojedź do Niej...

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

To może ta koleżanka jej, jest po prostu zazdrosna, i chciała Ciebie prowokować, żebyś ja rzucił... Najlepiej wyjaśnij to na skype, lub pojedź do Niej...

Dzięki za pomoc niedługo pojadę do niej. Możliwe że jej koleżankę gryzie to że ona dostaje tyle miłości wszystkiego co dzień jej udowadniam że jest bardzo śliczna i że bardzo mi na niej zależy. Po prostu dużo kasy wydaje na dziewczynę i nie żałuję nie wiem czy jej koleżanka może robić to przez to że moja dziewczyną ją hejtowała za to że bawiła się chłopakami znaczy wszyscy ją wyzywali :P Dzięki za pomoc masz pare like ! :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mnie tak jedna olała, więc uważaj stary. Nie mówię, że tak będzie również u Ciebie, ale wszystko się może zdarzyć.

Porozmawiaj z nią, póki możesz.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Hmm durny komentarz? moi rodzice są razem a mimo mieszkali bardzo daleko od siebie jej tak samo? i co nie możliwe? możliwe.

Widać efekty takich związków jeżeli to Ty jesteś na avatarze.

@top

Są 2 opcje, w 90% ta "koleżanka" to zwykła .. uka jakich wiele jest w tym wieku jak i w starszym. 10% że się z Tobą bawi. Skoro jest podczas miesiączki i jest o 2 lata młodsza to Tobie trochę więcej brakuje do tej dorosłości. Myślę że 2 opcji nie powinieneś się obawiać chociaż nawet i taką da się poderwać :D

Opublikowano

No tak zacznijmy poznałem dziewczynę 6 miesięcy temu i jestem z nią do teraz ogólnie zajebiście się układa itd ale dziś nastąpiła rzecz niemożliwa jej koleżanka do mnie napisała "Ona się tobą tak jak by bawi i teraz chcę się wykręcić" jak pytam jak to możliwe bo przez te miesięcy jak się nie mogłem z nią spotkać to gadaliśmy po 12-10h pisaliśmy bardzo dużo i nie czułem żeby się bawiła itd nawet podczas spotkań nic nie czułem

kurwa nie rozumiem, tutaj piszesz, że "podczas spotkań nic nie czułeś"

nigdy się tak dobrze nam nie układało mimo że dzieli nas trochę km ale się spotkamy !

a tu piszesz, ze kiedyś się napewno spotkacie

czy ja jestem pojebany i nie zrozumiałem tego co napisałeś czy to ty jesteś pojebany i nie potrafisz złożyć kilku logicznych zdań?

Opublikowano

Moim zdaniem twoja dziewczyna ukrywa swoje prawdziwe uczucia w stosunku co do ciebie wśród swoich znajomych, stąd ty czujesz że to jest prawdziwe, a jej znajomi myślą, że tak nie jest, a wręcz przeciwnie, to tylko zabawa ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Związek na odległość? Odpuść sobie

Odpuśc sobie takie komentarze, nie jesten taki związek przerodził się w prawdziwą miłość, małżeństwo itp.

@top

Po znajomości, boś metińczyk i Cie znam.

Pogadaj z nią, jeżeli bedzie sie wykręcać - koleżanka miała racje.

Jezei normalnie z tobą o tym porozmawia - kolezanka w chuja Cie zrobiła, nie takie rzeczy sie przechodziło ;-)

Powodzenia

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Dobra koniec jej koleżanka ją przepraszała teraz że specjalnie to zrobiła

@dordo czytaj ze zrozumieniem

Nie my mamy czytać ze zrozumieniem, tylko ty pisz tak, aby dało się rozumieć.

dordo ma rację B)

shoob.png

Opublikowano

Piękne są związki na odległość i do tego związki gimbazyjne.

Kur de nie rozumiem jednego, jak można kochać osobę którą nie widzieliśmy na żywo ino na skype, nie znamy jej charakteru etc. takie gadanie przez 10h na skype/gg etc. jest h*ja warte.

Przypomina mi się metin : " hej, nie zostaniesz moim chłopakiem " - . -

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Szczerze mówiąc w d*pie mam Twoje raporty, pisze Ci jak jest.

Sam pomyśl nad tym, podoba Ci sie dziewczyna bo pewnie jest zajebistą laską z wyglądu a poza tym ? nie wiesz nic.

Dziewczyna może Ci tyle bajek naopowiadać, że sobie nie zdajesz sprawy.

Takie związki nie mają prawa bytu, ( pewnie zaraz znajdą się hejterzy którzy będą pisać na odwrót ) okej, takie związki się sprawdzają w innych przypadkach ale nie w takich, że gdzieś ją w grze etc. spotkałeś i zacząłeś pisać z nią i sie zakochałeś.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ku*wa jutro ma być 36 stoni. Jak ja to wytrzymam?

Tak myślałem, że zrobiła to specjalnie.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Napisałem " etc. "

To Twoje życie i życzę ci wszystkiego dobrego ale chciałem doradzić jak to w tych przypadkach bywa najczęściej, poza tym dziewczyny w tym wieku lubią się bawić w takie gierki, najpierw " rozkochują " chłopaka, chłopak robi sobie nadzieje, że przeleci niezłą laskę a później numer z koleżanką i koniec, nie miałem takiego przypadku ale piszę na przykładzie kumpli, ile to oni się nagadali, że potną sobie żyły bo ich dziewczyna po miesiącu rzuciła dla innego, i to jest miłość ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W temacie napisałeś, że poznałeś 6 miesięcy temu xxx dziewczynę i jesteś z nią od teraz, więc jak jest wreszcie prawda ?

Dość spontanicznie piszesz, nie używasz przecinków i trzeba się domyślać co miałeś na myśli.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

zanim ona toba sie zabawi to ty ja strolluj i sie nia zabaw wtedy jej bedzie przykro. albo jedz i kolezance pierda*nij w leb.... za piedzielenie glupot

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...