Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Współwłaściela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema,

Otóż chciałbym założyć serwer Metin2, lecz samemu to nie tak fajnie :C

Szukam współwłaściciela, który razem ze mną chciałby założyć serwer.

Współwłaściciel miałby rangę GM, oraz takie same prawa jak GA ;]. Pomagałby mi utrzymywać porządek na serwerze, oraz banować cheaterów.

Przy okazji szukam też kogoś, kto jest ogarnięty w robieniu stron, oraz forum :P

Koszt na tą chwile to jedyne 12zł !!!

Wymagania wiekowe: MINIMALNIE 13 LAT

Zainteresowani pisać na GG: 48196040

Opublikowano

odradzam współpracy z tym 14 dzieciakiem. podczas rozmowy na gg mowil ze wszystko umie ze ma serwer, po przejsciu na TS3 okazało sie ze serwer nie istnieje , oraz twierdził ze wie jak stawiac serwer gdyz ogladał filmiki dzis na youtube :)

Opublikowano

@UP

Dzięki za info ;)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Również odradzam współpracy z tym panem. Jak napisałem że chce zostać GM'em to zdziwiony powiedział że za darmo nie ma szans, potem, po chwili rozmów przyjął mnie na Kid GM, a nastepnego dnia patrząc na jego numer zobaczyłem że mnie zablokował. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...