Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prywatne serwery - ilość graczy.

kuwol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, na jakim prywatnym servie gra najwięcej graczy/ czy jest jakaś stronka z rankingiem serverów :)?

Opublikowano

Mam pytanie, na jakim prywatnym servie gra najwięcej graczy/ czy jest jakaś stronka z rankingiem serverów :)?

Trudno powiedzieć jak to jest z liczbą ludzi na serwerze ale tak z 600 - 900 z czego są sklepy więc cięzko powiedzieć :D a no czasem technicy podkręcają licznik o +50 albo więcej t xD

Opublikowano

@up aline2 to niewypał roku

@topic Balmora HARD, Ravia HARD, Linares EASY, Pandora

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

2x up nie podawaj wprowadzaj ludzi w błąd i nie podawaj beznadziejnych serwerów i nie rób offtopa,

@Topic

Dodam że nie warto ufać licznikowi bo robi się dużo przekrętów. Trzeba zaufać opinii społeczności.

Opublikowano

Aline to ten szajs jeszcze działa ?? bug na bugu nie polecam

Możesz zagrać na Ravia.eu Hard, Algoria Medium, Umetin medium, Astium Hard

#JebacSygnatury

Opublikowano

Na balmorze i ravii oraz astium.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Senthia, jeszcze sporo ludzi siedzi. ;p

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

No to po opinii ludzi wyszło iż Pandora, Ravia i Balmora to najpopularniejsze servery :)

Balmora ? Hahaha ;D

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Senthia, jeszcze sporo ludzi siedzi. ;p

Senthia słaby serwer, szkoda tam tracić czas.

No to po opinii ludzi wyszło iż Pandora, Ravia i Balmora to najpopularniejsze servery :)

Balmorka - z dnia na dzień ludzi spada :p

Pandorka stary serwer, da się grać bez IS :)

Polecam.

Opublikowano

2x up nie podawaj wprowadzaj ludzi w błąd i nie podawaj beznadziejnych serwerów i nie rób offtopa,

@Topic

Dodam że nie warto ufać licznikowi bo robi się dużo przekrętów. Trzeba zaufać opinii społeczności.

zgadzam się pandora na dzisiejsze czasy to syf aktualizacje co półtoraroku administracja ma po 13 lat bo jeden z nich to mój znajomy na skype ,więc nie dziwie się ,że gówno robią

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Metin5.. To byly czasy. Licznik trzymal sie na poczatku 1k graczy+ , potem szybko spadal przez is. Zna ktos moze inna odslone tego serwera?;D To byl jeden z najlepszych serwerow.

@Topic

Ravia, Balmora, Astium - hardy

Pandora,Virtual - easy.

Opublikowano

Chciałbym dodać,że Balmora niekoniecznie się zalicza do najpopularniejszych.Po prostu aktualnie ilość graczy drastycznie spada.Wielu sprzedaje konta na allegro,lub chce wymienić za inny serwer.

Ich Admin,czyli FuBu,jest nie do końca uczciwy,wielu ludzi więc odchodzi.

Opublikowano

Balmora - polecam, graczy przybywa a nie spada - lecz jest wiele oszustów a administracja nic z tym nie robi. Sam obecnie tam gram - wystarczy mieć spoko ekipę i gra jest o 1oo% przyjemniejsza.

Ravia - polecam, grałem lecz przestałem przez milardon dzieci które tam grały - nie wiem jak jest teraz ponieważ od ponad 7 mc. tam nie grałem.

Pandora - bardzo przyjemnie się gra lecz z spoko ekipą, gra samemu nie ma tam sensu przez masakrzyczną ilość dzieci spotykanych tam ;>

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...