Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co myślicie o postaci Lee Sin na midzie?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siemka.!

Dzisiaj zagrałem sobie rankeda ,lee sinem na midzie ,ponieważ nasz mider stwierdził ,że pójdzie dianą jungle i ja musiałem mida. Nie byłem do tej postaci na midzie przekonany ,ale moje combo w late zjadało każdego ,chociaż on w late nie jest najlepszy. Z samego ulta 1100dmg ,robiłem go takiego off tanka z dość sporym dmg ,mój build to

Hydra Mercury BC Malmortius Last Whisper Warmog. Ta gra była dość długa i każdy z full buildem. Co myślicie o tej postaci z tym buildem?

Opublikowano

Postać jak postać AD, talon czy zed. Działa on tylko trochę inaczej, większą rolę odgrywa E.

Jest dobry ale chyba w late z Zedem nie wygra dlatego wolę Zeda. (Early dla Lee)

Gość koxxxik12
Opublikowano

A czy ja napisałem , o każdym ad midzie? Napisałem o lee sinie ,że nie byłem do niego przekonany. W szkole Cię czytać nie nauczyli?

Opublikowano

Skmiń bejbe mojego tuta :D

http://www.mpcforum.pl/topic/886076-tut-lee-sin-mid-destroyer/

Do dziś gram nim na midzie, świetnie się sprawdza chociaż wole maksować W przy postaciami z ostrym busrtem/poke niż E jak kolega wyżej (W osłaniamy sporo dmg np. od Fizza, Q Kassadina, Q/E Lux czy jakieś dmg over time jak Swain, do tego da się wybronić przed ignite).

Opublikowano

Nie chce sie chwalic ale jak bylem w silver 1 i gralem jeden mecz lee sinem na midzie to typ sie spytal czy smurfuje z challenegera haha xD

Lee kosi na midzie jak sie pogra nim troche dluzej ;)

musisz jak najbarziej wygrac early poprzez roam

Opublikowano

Ja np. nie cierpie midować ad -,- Doprowadza mnie to do szału .. być może dlatego że od początku gry grałem ap mid . Ale lee na mida ? Nie widzę go w tej roli .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Ja np. nie cierpie midować ad -,- Doprowadza mnie to do szału .. być może dlatego że od początku gry grałem ap mid . Ale lee na mida ? Nie widzę go w tej roli .

A jakiś sensowny argument?

Mam trochę ponad 100 gier Lee z czego ~80 pochodzi z Lee Sina na midzie (czasami grywałem go na topie/jungli).

Silver V-Silver 1 grałem tylko Lee Sinem na midzie, potem znudziło mi się grać ciągle jedną postacią to spadłem do silver II potem znowu Lee i nim wbiłem Gold V :X

Opublikowano

lee słabnie w late ,ale można go robić pod hydre,btrk,bloodtrist i ma dobry late (ktoś dobry go tak robił jak miał 11 : 0 :D)

jak się go robi pod tanka , to jest useless chyba że ktoś umie zrobić q do przeciwnika w do warda i wykopnie ad/apc do drużyny

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Mamy drugiego kolumba, będziesz sławny!

Lee jest SUPERWTFMEGAZAJEmocny na midzie. Pare razy zagrałem, i mi nie szło w późniejszych fazach gry ale SPRZĄTAŁEM KAŻDEGO JAK CHCIALEM ;d

Nieziemska postać, aż nabrałem ochoty zagrać nim na midzie :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...