Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie.

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź spójność plików na Steamie.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Doczytałem, że pomóc powinno usunięcie BlackOpsMP.exe i BlackOpsSP.exe z folderu steamapps/common/Call of Duty Black Ops, a następnie sprawdzenie spójności plików.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Usunąłem BlackOpsMP.exe (SP nie mam) sprawdziłem spójność plików.

Napisało, że nie było jednego i zostanie ono pobrane.

Ale dalej mam to samo jak włączam.

Opublikowano

Mógłbyś zerknąć do steamapps/common/call of duty black ops/MPCforum i powiedzieć jakie masz foldery?

Oraz czy masz plik localization.txt w jednym katalogu wyżej?

Opublikowano

Nie wiem czego ale na 1 screenie jakiegoś pliku brakuje ale nie wiem jakiego...

okej nie widze folderu players i pliku localization

players to są statystyki multiplayer i savy

a localization służy do języka gry i wszystkich skryptów i ten plik localization jest problemem bo go nie masz i gra nie chodzi

19.png

Opublikowano

Ale jak robię spójność plików to wszystko jest ok.

Robiłem też reinstalla i dalej nie mam tych plików.

Co jest?

Mógłby ktoś mi podesłać te pliki?

Chyba, że jest inny sposób.

Opublikowano

Pokaże ci coś to jest plik z coda4 ale pokaże ci cytat w pierwszym błędzie masz coś takiego: WIN_IMPROPER_QUIT_BODY

a w moim localization z coda4 mam coś takiego co to rozczytuje:

WIN_IMPROPER_QUIT_BODY
"It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls."
Ten drugi błąd to wina braku tego pliku localization.
Jak jakoś pomogłem daj like ;d
Musisz go znaleść bo musiałeś wyłączyć bo nie wiem przez procesy albo resetowaleś kompa z włączony codem jak tego nie pobierzesz jakoś to nie pograsz sobie bo chyba że usuniesz i pobierzesz z steama od nowa

19.png

Opublikowano

Zmień język na inny w Steamie, wyłącz go i włącz. Black ops powinien co nieco ściągnąć.

Nie masz w ogóle plików MPCforum, oraz localization, które są inne dla różnych języków.

Opublikowano

Zmień język na inny w Steamie, wyłącz go i włącz. Black ops powinien co nieco ściągnąć.

Nie masz w ogóle plików MPCforum, oraz localization, które są inne dla różnych języków.

Właśnie to napisałem

ale pobierz nowy bo lub pobierz localization i MPCforum (tego nie zauważyłem) dobra robota kaje ale localization to wszystko jak by odpowiada za ostrzeżenia i komunikaty.

19.png

Opublikowano

Wyłączałem i włączałem steama, zmieniałem języki na Polski, Angielski i Niemiecki, sprawdzałem spójność plików i wszystko jest ok.

Nic nie pomaga :/

Możecie wrzucić plików których potrzebuje na jakiegoś hosta?

Opublikowano

To zmienia postać rzeczy ale ja nie mam bo i idę umiejętnościami z mw więc ja nie mam co wrzucić :) poszukaj w google

localization to całe 2 kb ale folder MPCforum to już jest 2gb ;d

19.png

Opublikowano

To dobrze po został już tylko 1 błąd MPCforum waży ponad 2 gigabajty więc to jest problem

p.s próbowałeś usunąć zawartość lokalną?

19.png

Opublikowano

Wystarczy , że klikniesz ppm na blackopsa i weźmiesz usuń zawartość lokalną jak by nie było gry zainstaluj przez płytkę lub pobierz przez steama

a jak nadal nie będzie to pobierz od nowa ten localization

P.S Nie spamujmy zapisz moje gg 45048716

19.png

Opublikowano

Pobrałem SP i zaczęło mi działać już multi to nie problem.

Ale teraz mam problem bo mam po rosyjsku język i nic nie rozumiem.

Jak wrzucam ten polski localization to wyskakuje tamten błąd.

W opcjach gry na steamie mam język polski a dalej mam rosyjski.

Co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...