Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Taka mała sprawa xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, że w tym tygodniu spotykam sie z moją dziewczyna u niej w domu i będzie jej mama i jej siostra.
I w tym tkwi problem co miałbym powiedziec aby sie upodowac tej rodzince ;D
Chodzi mi o takie cos jak
( Wychodzi jej mama i mowie do Dziewczyny to ta twoja ładna siostra? ( tak zeby slyszala to jej mama ) )
Totalnie nie wiem co mam zrobic help bo tak ze ona mi powiedziala ze bez wymyslonej bajery nie mam wstępu :D

Opublikowano

Nie graj takiego cwaniaka bo mamy swoich córek nie lubią takich leszczy.
Pełna kulturka, uprzejmość, dziewczynie odsuń krzesło jak będzie siadać no po prostu zachowuj się

jak mężczyzna a nie jak jakiś posrany pajac to będzie dobrze :)

Opublikowano

problem... same baby ! one już będą wiedziały o co cie zapytać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hahahahahah to mpc robi się takie jak samosia bez jaj...

Bądź sobą a nie udawaj kogoś innego jest jedna życiowa zasada żeby być kimś cieszyć się życiem i coś osiągną trzeba być sobą (zawsze)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

czekaj na pytania czy ćpasz, palisz + bonusik od ojca "udesz mojom cureczke a zginiesz elo."

zachowuj się, nie liż dupy i tyle.

#up. weź go w rękę, i machaj w górę i w dół. xD

Opublikowano

Nie zachowuj się jak szczeniak kretynie jebany i to nie samosia tylko forum o grach bucu w morde walony ..

PS

Smiej sie jak Koń

Opublikowano

"Totalnie nie wiem co mam zrobic help bo tak ze ona mi powiedziala ze bez wymyslonej bajery nie mam wstępu :D"

to niech wypierdala, powinneś być sobą.

Opublikowano

Bądź sobą, takie udawanie i podlizywanie nie wyjdzie Ci, zgasisz się i na tyle będzie z tego.

Teraz sobie tak myślisz, a jak wyjdzie mama to powiem " To twoja siostra " a tutaj wyleci Ci matka z nadwagą która nie grzeszy pięknością i co ? zgasisz sie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja bym zaczął od kupna róż lub innego kwiatka :D dla mamy,

Dla siostry to osobiście nie wiem, jak lutniesz jej bukiet kwiatów to Twoja dziewczyna może ! być zazdrosna.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Pokaż im portfel z grubą kasą i o nic już nie będą pytać ;d

buahhaaha najlepsza odpowiedź <3

@ edit

przypominam kurwa panowie ze to zakladka " Pogaduszki " wiec moge tu pisac to co pisze i nikt mi tego nie zabroni jak wam sie nie podoba to omińcie, trudne.?

/

tak ze na pierwszy raz róże to lepiej nie bo przypal bedzie ze jestem jakimś lamusem ;D

Dobra cos sie wymysli <3

Opublikowano

Bądź pewny siebie, to zawsze działa

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Mnie mama dziewczyny wyrzuciła z domu na pierwszym "rodzinnym" spotkaniu ale polecam być uległym. Z kobietami, szczególnie matkami tak trzeba :)

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...