Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pęknięte szwy po cesarce x.x

lexox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Moja mama miała cesarkę 4 lata temu, dziś miała kolejną ale te 4 letnie szwy pękły ;/

Podobno boli jak cholera i mndleje z bólu.

Więc o to moje pytanie

Czy może wyjść z tego coś powarznego?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Z reguły to o takie rzeczy nie pisze się na takich forach bo z reguły większość nie wie co to cesarka a druga sprawa nawet jeśli ktoś wie to skąd może ktoś wiedzieć jakie będą objawy pęknięć ?

Przecież mama potrafi mówić ? czemu się jej nie zapytasz co jest grane - . - omg.

Nie którzy trybią jak stary diesel podczas zimy...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Z reguły to o takie rzeczy nie pisze się na takich forach bo z reguły większość nie wie co to cesarka a druga sprawa nawet jeśli ktoś wie to skąd może ktoś wiedzieć jakie będą objawy pęknięć ?

Przecież mama potrafi mówić ? czemu się jej nie zapytasz co jest grane - . - omg.

Nie którzy trybią jak stary diesel podczas zimy...

Ej po 1 nie jestem obok niej ;)

Po 2 babcia i tata chcieli się upewnić i tyle omg!

//edit

Btw. ty chyba regulaminu nie trybisz ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

1. Skąd my, zwykli użytkownicy mamy to wiedzieć?

2. Zapytaj się na jakimś forum o zdrowiu, idź do lekarza albo zapytaj się jakiegoś znajomego lekarza.

AxeePL.png

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie że nie mam głowy do szukania teraz?

Dlatego pytam, chcę tylko wiedzieć czy może wyjść coś poważnego z tego.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

nie wiem jak to możliwe, że po cesarce Twoja matka miała przez 4 lata szwy, przecież szwy się ściga po jakimś tam okresie czasu albo same się rozpuszczają w zależności od tego jakimi była zszywana

pewnie coś źle zrozumiałeś! i po prostu pękły szwy które były niedawno zakładane, czy może wyjść coś z tego poważnego? matka może się wykrwawić na śmierć...

skoro jest w szpitalu to nie masz co się martwić, już pewnie jest szyta ponownie

819531478353821175209.gif

Opublikowano

OMG, do szpitala z nią jedź, tam się bardziej dowiesz .... Za niedługo będą pytania "Jak zrobić gówno", " Moja sperma jest słona " omg.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...