Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] spell bug i blue screen

naruto_090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, raz na jakiś czas wyskakuje im spell bug lub blue screen i nie wiem dlaczego :/

Mój sprzęt:

karta graficzna nividia geforce gt 610

porcesor intel cereron cpu g440 @ 1.60Ghz

4gb ram

Opublikowano

Blue screen jest od zbytniego nagrzewania się karty graficznej, a spell bug to bug skill? Czy co? WYjasnij co to jest?

Odnosnie blue screena, poprostu masz pewnie dobrą karte wsdzoną w gównianą obudowe, nie ma sęsu kupować celerona do takiej karty, o wiele wydajniejszy jest core2duo jak juz albo core2quad, choc osobiscie polcalbym amd, sa duzo tansze a maja podobna wydajnosc.

Sprawdz w biosie temperature karty graficznej po 30 minutach odpalonego komputera.

Opublikowano

Jak mozna miec takie gowno oO.

karta graficzna do dupy

i procek do dupy nie dziw sie cos Ci sie przegrzewa ,tez mam blue screeny czasami i to jest bug splat a nie jakis spell bug spell to ignite/flash itp

kxAyLut.png

Opublikowano

Jak mozna miec takie gowno oO.

karta graficzna do dupy

i procek do dupy nie dziw sie cos Ci sie przegrzewa ,tez mam blue screeny czasami i to jest bug splat a nie jakis spell bug spell to ignite/flash itp

Karta jest akurat dobra, procek slabszy, ale nie jest niewiadomo jak slaby. Bugsplat to błąd wewnętrzny lola. Na to nic nie poradzisz za bardzo, sproboj naprawic pliki, ja tez miewam go czasem. A odnosnie blue screeenow to zrob tak, jak ja kiedys, odkres boczna scianke i poloz go bokiem, powinien sie mniej grzac.

Opublikowano

Ryj kurwa, nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. Karta jest akurat dobra, procek slabszy, ale nie jest niewiadomo jak slaby. Bugsplat to błąd wewnętrzny lola. Na to nic nie poradzisz za bardzo, sproboj naprawic pliki, ja tez miewam go czasem. A odnosnie blue screeenow to zrob tak, jak ja kiedys, odkres boczna scianke i poloz go bokiem, powinien sie mniej grzac.

HAHAHA karta dobra , padłem ... Za grosze kupujesz core 2 duo i gf 9800 gt i masz 100 fps

@top .

Co do blue screena to zasilacz , wymień go , na taki sprzęt wystarczy jakiś tanki 500 W

A co do bug splatu to napraw pliki instalacyjne , albo napisz do riotu . Jeśli nie pomoże- reinstal

Opublikowano

no kurwa mać... skąd możesz wiedzieć że to zasilacz jak nawet nie widziałeś błędu? takie osoby powinny dostać z miejsca perm bana za debilizm -.-

Opublikowano

Ja też mam czasem blue screeny a mam zasilacz dobrej marki z ogromnym zapasem, sooo..

Również miałem takie "bug splaty", ale po którymś patchu przestały występować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...