Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Map.wz

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOWNLOAD

Z racji tego że to duży plik i ciężko mi zrobić skan

zeskanowałem go oryginalnym nortonem 360

0ca997433e.jpg

W tym map.wz jest Svac :

kill bee

Gryphony

Stringi

Jest To plis Rar

Credit's :

Me (wisniaa95)

jyh.jpg
Opublikowano

Nie mogłeś zrobić patchera? Po za tym mógłbyś dać SS'y z miejscem w którym moby są vac'owane. Ale jak tak to dobra robota ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

prosze o screeny gdzie pojawiaja sie dane mobki :)

- EMS -

● 7x Spearman Retired 100% hack ●

● 6x Assassin Retired 80% hack ●

● 5x Mage I/L Retired 100% Legit●

oMS

4x Bandit Super Active 100% legit

Pomocnik
Opublikowano

http://www.mediafire.com/?myk1ozntdtd - patcher zrobiony przez uzytkownika z gamerzlove.com.

Svac ten jest na killa bee sa one umieszczone w prawym gornym rogu przy tp, gryphony druga mapka odrazu przy spawn point i stirge chyba w lewym dolnym rogu ale nie jestem pewny bo nie expilem na nich ;P

Oryginał temat http://www.gamerzlove.com/f67/svac-0-59-delay-dem-y-demas-todos-los-personajes-163916/

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Eeej, a gdzie są te Killa Bee? Mógłbyś zrobiś screena?

Bo chodzę po mapkach z właśnie tymi potworkami, w środku wieży i za cholere nie mogę znaleźć punktu svaca. Na każdej mapce po prostu Killa Bee sobie wiszą w miejscu, ale w różnych punktach.

Pomocnik
Opublikowano

@wisnia

Ja nie mialem zamiaru nikogo reklamowac >.< podalem linka do patchera , a link do tematu byl po to zeby nie bylo zaraz gadania ze to jakis syf jest bo nie dalem skana ...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

IksRmx nie pisz Caps-Lockiem bo dostaniesz 10%. To wygląda jakbyś się na nas darł...

Po za tym sVac jest tylko semi-patched i DC'uje ze skillami poniżej 3th joba, jeśli masz już skille z 3th joba to bez DC.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

3th to z angielskiego trzeci : P 3th job czyli trzeci job ;p

Pomocnik
Opublikowano

pomylilo mi sie z 4th przepraszam ;]

Opublikowano

Zwykła pomyłka...

A ty klodzio chcesz dostać 10% za poprawianie kogoś? W regulaminie jest wyraźnie napisane żeby nikogo nie poprawiać. Jeszcze jedna taka dyskusja odbiegająca od tematu i posypią się warny.

Aff... Kolejny znawca języka angielskiego.

Do twojej wiadomości. Nie mam języka angielskiego w szkole, ale jako tako ten język znam...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lome

Po co ci taki duży download jak możesz sciągnąć prosty Patcher. Daj mi chwilke i wrzuce, sekunda.

reflink

Opublikowano

Bardzo bym cię prosił o wrzucenie tu do versji 60 . głównie choidzi mi o stringi .. ;/

/ Za duża sygna. /

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...