Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy sen.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem, bo to fajna sprawa, ale niestety się nie udało.

Opublikowano

Chlopaki, dziewczyny czasem jest tak, że rok ćwiczeń efektu nie przyniesie. Niektórzy maja świadomy sen przez przypadek nie wiedząc co to tak na prawdę było.

Ja bardzo często świadomie śniłem jako dzieciak, tylko dlatego, że miewałem ciagle powtarzajacy sie koszmar. Doszlo do takiego momentu, aż bałem się zasypiać. Potrafilem w ciagu dnia sobie powtarzac ze to tylko zly sen, ze to nie boli. Przez kilka dobrych tygodni ten koszmar się ciągnął , aż pewnej nocy gdy miałem mare senna uświadomilem sobie, ze to tylko zły sen i ze nic zlego mi sie nie stanie.

Więc jeśli bardzo pragniecie mieć sen kontrolowany, myślcie o nim w ciągu dnia. Chciejcie go mieć, nie tylko w nocy kiedy sie kładziecie spać, ale też za dnia przypomnijcie sobie o tym, że może tym razem obudzicie swoją świadomość we śnie.

Proponuję wymyślcie sobie jakiś scenariusz snu na jaki wam rzeczywistość nie pozwala, np. pokój pełen wody jak basen, w ktorym plywacie. Najlepiej wasz pokoj. Zróbcie z tego takie wasze marzenie o ktorym codziennie będziecie myśleć: Jak kto było by fajnie popływać w pokoju, takiej czystej ciepłej wodzie, Albo po mieszkaniu.

A jak wam się przyśni to oczywistym będzie, że to własnie jest to o czym marzyliście i to nie może być rzeczywistość tylko sen ;)

POWODZENIA!

terra_noctis__worldmap_greeny_by_kiwinup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...