Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

God Mod

JohnnieWalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Od jakiegos czasu zaczalem grac na l2java 5000x. I ponoc istnieje takie cos jak " God Mod/e". Dzisiaj wlaze do gry i gosciu mowi ze poda komende na god mode za daggera ++,ale to nie wazne, wiec napisalem do niego, i powiedzialem zeby podszedl do mnie i zadal mi 1 hita, walnal mnie raz a ja go 3 razy z backstaba po 100k dmg... I teraz mam prosbe, moglby mi ktos powiedziec jaka to jest komende? Poniewaz by mi sie baardzo przydala. Dzieki za przeczytanie tego tematu.

Opublikowano

tak, napewno dziala phx na serverze gdzie gra +700 osob... i to nie jest hack, tylko komenda, czyli bug jak by to mozna pojac, wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj. sam probowalem phx ale nie dziala

Opublikowano

ludzie, czy ja nie wyraznie pisze?! TO GWNO NIE JEST NA SPEEDA. to jest jakby taki celestial shield, jest na to komenda, mozna to wylaczyc i wlaczyc... gosciu na pierwszym lvlu latal i lalem mu po 100k i sie trzymal... troszke sie usmialem jak napisales " Po prostu gosciu wpisal /gmspeed 1 " ahahah

Opublikowano

Silver, czy ty nie umiesz czytac tematow? napisalem ze jezeli ktos wie jaka to komenda to niech powie, a nie sie kluci, i sam jestes dziecko n00bie.Tak krwa napewno GM lata i nabija po 100 / 200 pk na postaci gdzie ma luk +0 ... wez pomysl raz za czas, albo wejdz na ten server... i jezeli to jest GM, to by nie pisal ze poda komende na to za daggera... lOl

Opublikowano

Komenda niesmiertelnosci jest //invis ona odpowiedzialna jest za niesmiertelnosc jak to po waszemu (god-mode)

Użycie komendy:

-Potrzeba wymagany Access lvl (nie spodkalem sie z tego typu hakiem na phxie)

Odpowiedz znajdziecie na wasze pytanie tu-->>MySql

Rodzaje Tabel

-admin_command_access_rights

-access_levels

-Badz Inna tego typu zblizona

Znajduje sie w srodku tych tabel Wlasciwosc:

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('1', 'Admin', '0FF000', '0FF000', '2;3;4;5;6', '1', '1', '1', '1', '1', '1', '1', '1');

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('2', 'Head GM', '0C0000', '0C0000', '5;6', '0', '0', '1', '1', '1', '1', '1', '1');

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('3', 'Event GM', '00C000', '00C000', '5;6', '0', '0', '1', '0', '1', '0', '0', '0');

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('4', 'Support GM', '000C00', '000C00', '5;6', '0', '0', '1', '0', '1', '0', '0', '0');

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('5', 'General GM', '0000C0', '0000C0', '6', '0', '0', '1', '0', '1', '0', '0', '0');

INSERT INTO `access_levels` VALUES ('6', 'Test GM', 'FFFFFF', 'FFFFFF', '', '0', '0', '1', '0', '1', '0', '0', '0');

Itd

Jak zmienimy linie kodu koloru (0FF000) na inny to mamy mozliwosc wykreowania usera admina lub gm z pozycji normalnego gracza.

To by bylo na tyle odemnie na temat (God-Mode)

chaotic.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...