Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klasa?

mag29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani tą ani tą. Mesmer jest trudny tak samo inzynier. Polecam na poczatek znalezc kolege z ktorym bedziesz gral. Woj jest latwy, ranger. Jak chcesz juz grac mesmerem zglos sie na PW albo gg 36521072 to podam Ci tsa gdzie znajoma Ci dokladniej wszystko opisze. Jak grasz na blacktide to moze dodamy Cie tez do gildii :-). Ona dla scislosci gra mesmerem pod gs (greatsword).

Opublikowano

Wiesz bo o to chodzi ze gralem juz troche z 40 lvl wbilem na elementaliscie ale przerwalem gre i tak jakos wyszlo ze zmieniam postac popatrzylem sobie na arence jak to wyglada, z jednej strony ciagnie do inzyniera fajne ma te ostatnie skille , a z drugiej do mesmera ma te znikanie speedy i wgl, fajne jest tez to ze jak sie wbijam w przeciwnika to on nie wie co sie dzieje tylko jest taki maly minus ja tez nie wiem :D

Dlatego chce sie spytac kogos doswiadczonego co to bedzie na pozniejszych lvlach :)

Opublikowano

Myslalem ze Ty dopiero zaczynasz :-). Jak masz doswiadczenie polecam inzyniera, lecz ja Ci niestety nie powiem jak nim grac bo nigdy nim nie gralem ale wiem ze jest zajebista postacia :).

Opublikowano

Mesmer - moja pierwsza postać, którą grałem od samego początku. Nie wiem dlaczego każdy prawi, że jest ona trudna - chcesz nią grać to się nauczysz ;)
Inżynier wygląda ciekawie, lecz nie znam nikogo, kto by nim grał więc niestety nic nie podpowiem.

Odnośnie mesmera pisałem jeden tutorial, aktualnie gram trochę inaczej, ale na początek miałbyś trochę informacji.
Będzie trzeba zaktualizować tuta ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Mesmer - moja pierwsza postać, którą grałem od samego początku. Nie wiem dlaczego każdy prawi, że jest ona trudna - chcesz nią grać to się nauczysz ;)

Inżynier wygląda ciekawie, lecz nie znam nikogo, kto by nim grał więc niestety nic nie podpowiem.

Odnośnie mesmera pisałem jeden tutorial, aktualnie gram trochę inaczej, ale na początek miałbyś trochę informacji.

Będzie trzeba zaktualizować tuta ;p

widzialem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...