Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Argentus.pl

AveRa

Argentus  

403 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwoj zmiany statusu w grze czy w is ?

• W Grze
      342
    • W item-shopie
      61

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie leci exp petkowi,

nie działa forum.

Zmieniamy silnik forum, a expienie petów jest tymczasowo wyłączone.

Opublikowano

Jeśli mówicie że serwer będzie bardziej dopracowany i z lepszą administracją nisz na Xe@noxMt2 to dam wam szansę i zawitam bo mi się akurat serwer podoba i to z samej prezentacji.

Tylko szkoda że nie wymyśliliście własnych zbroi i broni tylko z Xeno@ no ale zobaczymy co z tego będzie :). Jedyne co mnie trapi to te kd masakry itp czemu nie może być bez tych kd z samymi kd +9.

Chyba by było lepiej z samymi kd +9 no ale cóż chyba już nic nie zmienicie Powodzenia :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

KD , mozna robic do +9 i sa drogie wiec powinno byc 100% na wejscie.

Nie ma zadnych potow wiekszych niz 1200 hp a mam 300k hp, ile mam potowac? 30 minut? Av1 i wyzej jest lepiej pasc niz potowac.

Chociaz tak czy tak moby bija za duzo , kd nie wchodza , no i nie ma jak potowac. Wiec padasz co chwile , jesli nie dobijesz 25/50/75%.

Wejde moze na oficjala jesli bedzie lepiej poki co rezygnuje.

Opublikowano

KD , mozna robic do +9 i sa drogie wiec powinno byc 100% na wejscie. Nie ma zadnych potow wiekszych niz 1200 hp a mam 300k hp, ile mam potowac? 30 minut? Av1 i wyzej jest lepiej pasc niz potowac. Chociaz tak czy tak moby bija za duzo , kd nie wchodza , no i nie ma jak potowac. Wiec padasz co chwile , jesli nie dobijesz 25/50/75%. Wejde moze na oficjala jesli bedzie lepiej poki co rezygnuje.

problem w tym ze wy nawet nie umiecie otworzyć NPC

poty sa u handlary..

Opublikowano

problem w tym ze wy nawet nie umiecie otworzyć NPC

poty sa u handlary..

Pytalem sie czy sa kogos o nicku " Brelusek " czy cos takiego , dostalem informacje ze sa od 150 i 210.

Opublikowano

Dobra moja pomylka poty sa ale mimo to:

Roski nie dzialaja

Gdy sie da miasto w v5 wrzuca sie do v9

Moby na v5 na poczatku bija 3k a dalej po 30k - Exp ten sam.

Moby w v6 na poczatku niektore bija po 5k niektore po 50k - exp ten sam z kazdego.

Czy sa jakies nowe metki? Bosy?

Skad dropia perly i broszurki?

Czemu z wiedzmy nie ma dropu?

Czemu jest jakis General V2 ktorego zabilem , nie ma z niego dropu , a bije po 200k? I ma chyba ze 100k HP? Jak nie 200?

Ogolnie nie dopasowanie to jest, w v1 2 grupki mobow ledwo ubijalem , tak az do v5 , gdzie na poczatku expi sie 5 minut 10 lvli bierze sie calego spota.

Dodajcie drop do lodowej wiedzmy na kazdym poziomie Atlantydy,, perly broszurki i jakie tam jeszcze ulepki trzeba.

I powinniscie zmniejszyc dmg mobow w na kazdym poziomie Atlantydy do 5-10k , a nie ze niektore bija po 1 a inne po 50k, na tym samym poziomie.

Opublikowano

Zagram, ale dopiero na oficjalu. Zapraszam xxxx - To jest forum jednej tematyki, nie konkurencyjnego forum!

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Dziś serwer zostanie wylaczony o 23 z powodu bugów,które zostaną dzis w nocy naprawione,ponowny start jutro około godziny 11/12:)

Opublikowano

http://scr.hu/0fqb/84nfq

wtf?? ja tego nie włączam w zadnym cliencie mi tyle wirusow nie wyjebalo

czemu nie wyjasnicie tego problemu skanowałem client, powiem wam ma bardzo dużo i to dużo wirków także łatka..

Dajcie skan łatki ziomki...bo mi wykrywa same wirusy.

Nie skanowałem programem avast

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

http://scr.hu/0fqb/84nfq

wtf?? ja tego nie włączam w zadnym cliencie mi tyle wirusow nie wyjebalo

"… w systemach antywirusowych wykorzystywana jest heurystyka w celu wykrycia podejrzanych jeszcze nie znanych wirusów, prawdopodobnie specyfika pliku jest tak skonstruowana (najczęściej craki itp) że wykazuje technikę zmian na innych plikach … jest to raczej ostrzeżenie o podejrzanym niebezpieczeństwie niż info o wirusie …"

www.chip.pl/%%%%/viewtopic?tid=21465&fid=19 zamiast "%%%%" wpisz forum tam masz wypowiedzi co do tego "wirusa" xD

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dziś serwer zostanie wylaczony o 23 z powodu bugów,które zostaną dzis w nocy naprawione,ponowny start jutro około godziny 11/12:)

No Ciebie chyba boli ?

Przecież to beta, to nie możecie tego zrobić jakoś później ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No Ciebie chyba boli ?

Przecież to beta, to nie możecie tego zrobić jakoś później ?

no też dlatego że to beta offamy serwer na noc :)po czym naprawimy bugi na spokojnie i bedzie dalej on :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...