Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie znacie dobre gry RPG?

Akacek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seria Fable,Wiedźmin,Skyrim,MineCraft,Diablo,Torchlight,World of Warcraft,Lineage II,Guild Wars,Neverwinter,Elsword,Seria Dragon Age,Gothic,Sacred II.

Budowniczy
Opublikowano

TES IV Oblivion

Wiedźmin 1

Diablo I, II

Skyrim, (na najniższych)

Saga Gothic'a

Frater

Fable

Minecraft

World Of Warcraft

Tera Online

Guild Wars 1

Neverwinter

Dragon Age I

Myśle, że wszystkie godne zagrania ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dosyć stara ale nadal świetna. Klasyka RPG. Baldur's Gate (z dodatkiem TotSC, albo NTotSC), Baldur's Gate II(z dodatkiem SoA, lub ToB).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedzmin2- Polecam, fabuła niszczy. Skończyłem go 10minut temu ;)

Mistrzowie polecają Skyrim a jak wół napisał, że ma zintegrowaną grafikę. Genius...

Polecam Morrowind.

Co ty ryjesz?. Mam taką karte graficzne, mam słabszy procesor, tyle samo ram i Skyrim jak i Wiedzmin 2 na lowie dobrze mi chodzi, brak lagów. Więc siedź Cicho...

Opublikowano

Popieram pana wyżej :). Ja tez nie mam jakiegos kosmicznego sprzetu , pc ma ponad 2 lata , jak nie 3. A Skyrim jedzie normalnie na srednich. Wiesiek 2 jak dobrze pamietam szedl an wysokich. Inne nowe tytułu gier , gdzie niby łapałem sie na minimalne zalecenia sprzetowe , śmigają bez problemu. Jednym słowem wymagania gier sa troche zawyżane ;).

Co do tytułów to uzytkownicy juz Ci podali najciekawsze tytuły.

Sam powiem ze polecam : Serie Wiedzmina , serie Gothic , serie Fable.

Jesli jeszcze sie nie zdecydowałeś w co pograc w jesienne wieczory , to wpisz w google , badz w YT " top 10 RPG "

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja ostatnio też szukałem jakiejś ciekawej rpg i znalazłem ciekawy portal na którym są : darmowe gry rpg Bardzo przyjemnie zrobiona stronka z ciekawymi gierkami rpg, każdy znajdzie coś dla siebie, ja już od 3 tygodni tam gram, świetna zabawa.

Opublikowano

Pewnie wielu z was uważa, że to nie RPG ale co tam. Ja z całego serca polecam ci serie souls, to jest :Demon Souls, Dark Souls, Dark Souls II (i za niedługo Bloodborne). Ciekawy system opowiadania historii - 70% tego co się działo, historii npc i bossów trzeba szukać w opisach przedmiotów. System walki - w życiu nie odczułem nic bardziej satysfakcjonującego jak zabicie ormsteina i smauga po 3 dniach gry; gra karze każdy twój błąd, co przy braku cierpliwości niestety szybko odepchnie cię od tej gry. Mnogość buildów - postać możesz zbudować na nieskończoną ilość broni, zbroi, magii, co zachęca do przechodzenia gry po raz kolejny (sam przeszedłem Dark souls jakieś 6 razy, a Dark Souls II z 8). Ale jeżeli masz cierpliwość i chcesz poczuć ogarniającą cię radość po zabiciu bossa przy 10 próbie - nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj, którąkolwiek z części - na start polecam Dark Souls.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...