Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProWarriorrS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zabezpieczony serwer i nie zmienione passy? śmieszny jesteś kolego. Przedewszystkim port od mysql wyłączony dlatego nie miałeś prawa się zalogować.

Przeróbki były, ale jesteś ślepy i ich nie zauważyłeś.

Mówisz że na serwerze rządki wojownik, a ja widziałem jak ninja drager z schinso kładzie dwóch wojowników

Odpowiadanie po 30 minutach? logiczne że nie siedzę czały czas na metinie i hamachi. to by było chore.

Żal mi cie po prostu kolego. Celowo burzysz opinie serwerów bo masz swój i co? ile gra tam osób? 5? nie wiedząc o serwerze wszystkiego piszesz jakieś "recenzje", a niektóre informacje to z dupy wziąłeś

A serwer jest i tak OFF bo dla 7 osób grających się trochę to nie opłaca. Gdy wrócę do polski Może go jeszcze raz utworze ale już na innych plikach, które mam przygotowane przeze mnie od jakiegoś czasu. Pozdrawiam

Ha ha ha . Aż się uśmiałem. Port 3306 , Login :

'root' 

hasło :

'mt2'

. Wow. masakra :O .

Przeróbki ? :O Jakie ?? 8S

To co Ty widziałeś , a to co ja , to już inna sprawa kolego. ; )

Nie, nie mam swojego serwera. Pomagam koleżance, ale sorki, u niej przynajmniej codziennie jest +- 15 osób.

SS: 43043980408103897096.jpg + ludzie na mapie BOSS.

Przygotowane przez Ciebie .. mhm. Ciekawe. Nic tylko czekać . :) Ja "celowo" burze opinię ? Skąd w ogóle taki pomysł ? <3 Wytykam Wam błędy Wy tępe robaczki . <3 Wreszcie nauczcie się robić coś swojego , a nie na gotowcach jedziecie. Na powyższym SS'ie Administrator tworzył swoje pliki przez 4 tygodnie, a Ty ? Ściągasz , edytujesz "system" ulepszania i odpalasz.

31262_3326_500_Facepalm.jpg

Pozdrawiam GAnara.

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Co to za zabawa , gdy jeden będzie miał tą zbroję czy broń i będzie " wyjątkowy " , a drugi nie ... Mam czekać na jakiś głupi konkurs , gdy serwer padnie po 2-3 dniach ... W takim razie to ja podziękuję za grę .

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...