Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek Z 2007Roku Poszukuje

CounterStrike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ważne że uszkodzony. Instalacja i tak dobiega końca.

Znaczy zobaczcie gdzie instalowaliście i tam będziecie mieć pliki .

Hmm czy ktoś może mi podać linka do jakiegoś klienta metka z 2009r ? nie ważne jaka data.

Opublikowano

jest uszkodzony i spol nie można odpalać rozumiesz ?

spolszczenia ?

A właśnie udało się komuś podmienić pliki by było widać wszystkie serwery w tej wersji ? bo nawet jak podmieniam pliki to nic się nie dzieje. Zostaje sam jeden serwer POLAND.

Opublikowano

kurde to lipa a jak wam sie pobieroło to doszło do 100%????? bo mi do nie pamietam nawet do 50% nie doszło i się skończyło pobieranie samo zaraz jeszcze raz zase

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Ja już zrobiłem temat z tym^^ A co do tego klienta to ja nie widze niektórych postaci sklepików itp. Więc ja bym tylko wydobył ten plik ze skillami z 07r. i wkleił do metka 09r ale nie wiem niestety który jest to plik ;(

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Wiem dlaczego nie widać niektórych postaci, np. zdziwiłem się jak nie widziałem mojej ninji. Otóż jak dobrze wiemy kiedyś nie było podziału na płcie; ninje i szamani tylko kobiety, woje i sury tylko faceci. W związku z tym nie widzimy szamana i ninji jako płci męskiej i odwrotnie z wojowniczkami i surami

18342.png
Opublikowano

ale kidyś był woj tylko i ja mam woja nie wojke więc powinen być a ja go nie widz mogę zrobić nową postać gdzie on jest po prostu jak by ktoś usunał postać ale na metku z 08r działa

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...