Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne buczenie w lapku.

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od pewnego czasu moja siostra ma problem se swoim laptopem, ponieważ buczy jej z okolic wentlatora / chłodzenia. Rozebrałem go i przeczyściłem sprężonym powietrzem, ale to nic nie dało. Laptop nie jest już chyba na gwarancji więc jedynie pozostaje odnieść do serwisu, ale może nie będzie trzeba jeśli pomożecie. Model laptopa to Acer ASPIRE 7739ZG, film jak to słychać:

http://www.youtube.com/watch?v=yKkJ_IGCwvo

Temperatury:

aM3dk9X.png

he?

Opublikowano

wentylator trze o obudowę , wymień cały

Jakie są tego koszty? Mogę zrobić to sam? Czy lepiej jednak oddać do serwisu. Btw. jak go rozkręcałem, to klawiature i podzespoły łaczyły takie 2 taśmy. Nie mam pojęcia jak je odłączyć.

he?

Opublikowano

Jeśli widzisz, że będziesz miał problemy to żeby nic nie rozwalić zanieś do serwisu.. Może Ci dużego rachunku nie wystawią :P. Ale po co potem latać i płacić więcej jeśli by ci się coś nie udało :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...