Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

możliwe?

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, przejdę do sedna sprawy: czy to możliwe żeby moje konto wygasło/zostało usuniętę? ;x

jak się loguje do launchera pisze mi że zemigrowane mam i żebym użył maila a jak go wpisuje leci mi że niewlaściwy mail i hasło. (na 100 właściwe są) jak daje opcje reset password wyskakuje mi info że istrukcja jest wysłana na mojego maila a jak na niego wchodze nic nie ma ;-;. macie jakieś rady? ktoś miał podobny problem czy coś? dodam tylko że jak przez technic launchera gram normalnie moge wchodzić na serwery itp tylko nie aktualizuje vanilli do 1.6.2. skin normalnie jest...

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ktoś znał twój username i password, przeniósł konto na www.mojang.com i zmienił e-mail, pewnie kupowałeś z www.allegro.pl, am I right?

Opublikowano

Ktoś znał twój username i password, przeniósł konto na www.mojang.com i zmienił e-mail, pewnie kupowałeś z www.allegro.pl, am I right?

kupowałem z głównej stromy minecraft.net jakieś 2lata temo może mniej.

@down napisałem 2h wcześniej napisali że odpisują po 1-2dniach roboczych więc zaobaczymy.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Sprawdz tez folder ze spamem, czasem tam laduja niektore maile.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...