Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

listwa zasilajaca

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz dobrą listwę to z bezpiecznikami etc. bo takie turbo zabezpieczenia masz w listwach za 20 zł. Ta akurat jakaś długa dość, musiałbyś się coś o niej dowiedzieć ale wątpię że Tracer robi coś porządnego.

Opublikowano

To jest jeszcze taka w miarę.

@2UP widzisz, a ja ani jednego pioruna, było przepięcie w sieci i poszedł zasilacz kompa z wieżą.

Opublikowano

Ta co podlinkowywalem czy ta z MM? Generalnie powinna byc dobra przy wzrostach napiecia, nie wiadomo co z piorunami, moja np. przy piorunach nadal trzyma stabilnie napiecia, ew. 2-3v skoczy / spadnie. No i troche tak brzydkawo wyglada;p

Opublikowano

Ta co podlinkowywalem czy ta z MM? Generalnie powinna byc dobra przy wzrostach napiecia, nie wiadomo co z piorunami, moja np. przy piorunach nadal trzyma stabilnie napiecia, ew. 2-3v skoczy / spadnie. No i troche tak brzydkawo wyglada;p

Przecież napięcie w sieci jest zmienne a nie stałe. Więc co ty w ogóle piszesz że "ew. 2-3v skoczy" ?

A co do listwy do zobacz to http://forum.benchmark.pl/topic/91633-dobra-listwa-zasilajaca/ wiem że to inne forum ale jest kilka propozycji różnych listew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...