Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. International

'eS'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam kilka pytań dotyczących international, po wyjaśnieniu temat mógłby być ogólną dyskusją np. ;)

1.Co teraz trwa, ponieważ widziałem ogłoszenie INTERNATIONAL 7-11 Sierpień, więc ciekawi mnie co teraz są za mecze ; p ( Tak wiem, głupie pytanie )

2.Do 1 trochę, co będzie od środy i w następne dni, oraz gdzie będę mógł zobaczyć drzewko turniejowe. ( Też głupie ;( )

3.Czy jest/będzie w grze polski komentarz, ponieważ na twichu sobie za bardzo nie pooglądam ;/

PS: Sorry za błędy w składaniu zdania, oczekuję inteligentnych i konkretnych odpowiedzi, piszcie też komu kibicujecie itp. ;)

Opublikowano

1. Jest to największy turniej e-sportowy Doty, gdzie zaproszono są najlepsze drużyny i grają między sobą o główną nagrodę (1.400.000$).

2. Na stronie : KLIK . Gdzieś tam znajdziesz

3. W tych meczach co patrze póki co nie ma polskiego komentarza. EyeOfRoshan może będzie coś robiło, ale wiem, że finałów na pewno nie będą robić. Poza tym, według mnie epicko słucha się takiego Tobi'ego, który komentuje tak, że aż ciarki przechodzą.

Myślę, że pomogłem. ;)

he?

Opublikowano

Chodziło mi o to ( 1 ) Czy teraz są pre eliminacje, grupowe czy co ; p Bo widziałem ogłoszenie INTERNATIONAL od 7 do 11 sierpień ; p

3.EyeOfRoshan, mogli by komentować myślisz ? ; p Tyle żeby to w grze było, nie na twichu . Chodzi mi o to , że jestem w docie , daję "Oglądaj", wchodzę w jakiś meczyk i wybieram komentatora polskiego, będzie takie coś ? :(

Opublikowano

Dzisiaj są ostatnie mecze w fazie grupowej:

http://www.dota2.com/international/prelims/schedule/monday/

Następnie masz 1 dzień przerwy i znowu mecze, aby wyłonić finalistów:

http://www.dota2.com/international/mainevent/schedule/wednesday/

Co do tych komentatorów. Wątpię jednak by komentowali. Jak już to na Twitchu ale pewnie tylko półfinały. Jeśli masz blisko do Katowic, to będzie tam Pubstone i będzie można na żywo oglądać mecz z ich komentarzem, pizzą i piwką w łapie :P

he?

Opublikowano

Moze wiecie, nie chce tworzyc oddzielnego tematu, jak pozbyc sie lagow na Twitchu? :c

Wątpię, aby się dało. Serwery są pewnie przeciążone gdy 250k ludzi ogląda streamy i nie wyrabiają. Dla tego ja wole oglądać in-game z komentatorami english. :)

he?

Opublikowano

Wątpię, aby się dało. Serwery są pewnie przeciążone gdy 250k ludzi ogląda streamy i nie wyrabiają. Dla tego ja wole oglądać in-game z komentatorami english. :)

Ja nie mam komendium niestety to sobie nie poogladam :c

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja nie mam komendium niestety to sobie nie poogladam :c

Nie potrzeba kompedium. Wchodzisz w zakładkę 'Oglądaj', Wybierasz TI3 i potem mecz jaki chcesz. ;0

he?

Opublikowano

Bardzo dobrze ; p Wiecie może kiedy Eye Of Roshan będzie streamować ? ;<

I kogo obstawiacie w finale ? ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...