Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucz do gry MineCraft

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja bym tego nie tykał.

1. Dlaczego w opisie podali datę wyjścia pełnej wersji a nie powstania gry ?

2.Strona jako sklep posiada reklamy ?

3.Dlaczego kupuję sie drogą mailowa ? a nie ma wbudowanego sklepu w strone ?

4.Za 35zl? kto by coś wartego 85zł oddawał za 35zł

5.Strona jest na darmowym hostingu CBA

6. Strona to wyklikany CMS http://webtuts.pl/themes/gamepress-en/

7.Dlaczego używa usługi gmail jeżeli jest sklepem to nie może kupić własnej domeny ?

Opublikowano

Prawda jest jedna. Oryginalny klucz do Minecraft kupisz JEDYNIE na minecraft.net . Kupując gdziekolwiek indziej dostaniesz bana po krótkim czasie. Jeżeli nie masz pieniędzy, dozbieraj to paredziesiąt złotych. Warto.

Opublikowano

Brak DG, brak NIP oraz REGON - żadna firma, właśnie zgłosiłem stronę i właściciel dostanie prawdopodobnie wezwanie od urzędu skarbowego. Grzywna ok. 3000 zł ;)

Do tego oszukują ludzi, na to jest paragraf.

Opublikowano

Brak DG, brak NIP oraz REGON - żadna firma, właśnie zgłosiłem stronę i właściciel dostanie prawdopodobnie wezwanie od urzędu skarbowego. Grzywna ok. 3000 zł ;)

Do tego oszukują ludzi, na to jest paragraf.

@xMalincznik do czyjego postu się odwołujesz ?

Opublikowano

ta strona to fake. na ich stronie dawno temu ok. miesiąc temu dałem negatywny komentarz pod minecraft. Widzicie go? nie bo oni to moderują i dają tylko te pozytywne. teraz dla testu napisze pozytywny zobaczymy czy dadzą -,-

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Z całego serca NIE polecam ci brania gift codu z takich stron. Bardzo prawdopodobne, że to co otrzymasz to będzie nie działający klucz lub nic nie otrzymasz. Najbezpieczniejszym wyborem będzie kupno z oficialnej strony albo ze sklepów internetowych takich jak

kontagier.pl
Allegro też jest wątpliwym interesem, ponieważ możesz zapłacić 100zł i dostać nie aktywny kod.

no nie jestem pewien kolego ale nie wiadomo czy to prawda czy fake

EDIT: Mój kolega na tym kupował i premum nadal ma bo kupowa rok temu

Kolego kupuj tylko w minecraft.net bo tam tylko kupisz oryginał a na innych stronach to F A K E

Zdecyduj się chłopcze najpierw piszesz, że twój kolega kupił u nich kod i jest zadowolony a zaraz potem, że tego nie polecasz. Więc jak w końcu jest?
Opublikowano

To som oszósty pieldorone

i po co przeklinać

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Nie kupował bym. Na stronie nie ma nazwy firmy ani adresu siedziby! Jak nie sprzedadzą to co zrobisz? Adres e-mail jest na Gmailu... Czyli firma nie ma strony internetowej. Kaszanka jakaś. Napiszesz przez formularz kontaktowy. Stanowcze NIE.

na freeminecraft.pl jest fajnie mam premium za darmo

i dziala mi juz premium ponad 2 lata

Ogarnij się człowieku! Zaśmiecasz wszystkie tematy swoimi odpowiedziami bez sensu... Tu się pyta czy kupić a ty podajesz jakąś ruską stronę na której nie ma darmowych kluczy...

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pisze tam "Klucze do gier za doładowania" która firma miała by czas to wszystko robić ? na 100% są to oszuści którzy chcą zarobić.

Opublikowano

Jakby to było prawdziwe to by zainwestowali w lepszy hosting strony <_<

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

jak chcesz kupić premium kup na alegro +80zł bo mogą być fake lub sam nick ci dają ze skinem na którym gra 20 osób albo na stronie minecraft'a ja tak polecam : ) nie ufaj innym stroną

Opublikowano

Coś tanio mc tam idze,nie kupił bym tam,niby sąsame pozzytywy ale równie dobrze właściciel mógł nazakładaćkont i komentarze napisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...