Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skilowanie po update 10.10 ;o

Tobee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie odnośnie skilowania.

Po update 10.10 nie mozna bić już monka (chyba że wystawi sie białego skulla)

Czy są jeszcze jakieś opcje skilowania po tym update. Mam 2 postać i przed upem normlanie summonowałem sobie monka i biłem go.

Teraz nie można (chyba) tak robić, prócz opcji, którą wymieniłem wyżej.

PS. Na slimach zabardzo nie chce mi sie skilować, tymbardziej, że mam już skille 76/75.

Opublikowano

slimy,cyce

a jak nie kup se pacca za 24-26 zł na innym świecie od tych co sprzedają na rooku <pacc na całe konto><tzw scroll>

i offline training

76886589258054029595.jpg

Opublikowano

Witam, pytanie odnośnie skilowania.

Po update 10.10 nie mozna bić już monka (chyba że wystawi sie białego skulla)

Czy są jeszcze jakieś opcje skilowania po tym update. Mam 2 postać i przed upem normlanie summonowałem sobie monka i biłem go.

Teraz nie można (chyba) tak robić, prócz opcji, którą wymieniłem wyżej.

PS. Na slimach zabardzo nie chce mi sie skilować, tymbardziej, że mam już skille 76/75.

Teraz już masz jak na ots , wystarczy że kupisz pacca i lecisz na offline training.. już teraz nikt nie skilluje ręcznie bo to jest nie opłacalne.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

myślę ze opłacalnie na bocie by było bo za darmo wyskilowac postać do danych skili a później pacc kupic i od razu exp a tak jak sie kupi pacc i offtraning to tylko pacc na skilowanie sie marnuje... ja probowalem nawet ze skullem skilowac niestetety poskilowal troche i odznaczal monka bot i tak co chwile wiec nawet i tak sie nie dalo a skilowanie nie wiem rycerz i rycerz da sie jeszcze??

Opublikowano

Ustawiasz druida z knightem, ktorego atakujesz najslabsza bronia z danego radzaju. Druida ustawiasz na lowienie ryb i spalanie many "exura", i manewrujesz tak eq zeby za kazdym razem lecial hit po 1-2. Skille leca.

Opublikowano

Ja skilluje na tibi 10.00 normalnie ukrywam sie wstawiam moim nob druidem 27 lvl 2 monki potem mojego knighta na redbocie nastepnie ustawiam tening ustawiam monk bicie do 40%hp zaczyna od 80% i tak sobie skilluje wolno ale za free :D

iSOSGDI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...