Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Adobe Photoshop

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pisze mi że "

Pobierz wersję próbną

Korzystasz z systemu operacyjnego, z którym program Photoshop już nie współpracuje. Listę obsługiwanych platform znajdziesz w poniższych wymaganiach systemowych.

Photoshop zawiera pakiet profesjonalnych narzędzi do retusz "

oDYVDfv.gif
Opublikowano

No ale jak jak pisze mi że " Korzystasz z systemu operacyjnego, z którym program Photoshop już nie współpracuje. Listę obsługiwanych platform znajdziesz w poniższych wymaganiach systemowych. "

Chyba że z chomikuj sobie pobiore ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Cytujac Wredna<br />NIGDY NIE POBIERAJ Z CHOMIKA<br />Tylko z oficjalnej strony. <br /><br />A jak nie dziala, to tak ma byc.

No dokładnie! Nie pobieraj z chomikuj, bo to piractwo! Kij, że to te same pliki co na stronie, ale ok! Pobieraj z strony... jakże żałosne zachowanie kolegi z Graphic team. Zastanawiam się, czy biorąc do teamu grafików nie patrzą na inteligencje, choć na taką przeciętną.

Opublikowano

Wejdę w dyskusję, bo mogę, % mi nie przeszkadzają ofc. Muszę odszczekać.

Na chomiku często znajdują się pliki zepsute, uszkodzone, lub tak jak to Wredna ujęła "Zdarza się masz takich możliwości jak w wersji z Adobe".

W sumie to ma w tym dużo racji(Wredna), bo z Adobe masz wszystkie pliki oryginalne, tylko potem pobierasz jeden plik max 1mb, cracka.

Jeśli wątpisz w moją inteligencję to śmiało, masz jakiś sposób, możemy sprawdzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...