Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybraliście 2 język ?

piotrek54PL

Ankieta  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego j?zyka chcia?by? si? uczy? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem wybrałem Francuski :D Podobno jest trudny, ale wolę go od niemieckiego, którego po prostu nie cierpię a musiałem się go uczyć przez gimnazjum (Ledwo zdałem przez niego). Angielski pomijam, bo to chyba podstawa dla każdego i wybrał go jako 1 język.

UWAGA! Jeśli nie miałeś wyboru to zaznacz język którego chciałbyś się uczyć :)

@edit

Jeśli już było, to nie zamykajcie bo chciałbym się dowiedzieć jak sytuacja wygląda w tym roku.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W szkole średniej miałem niemiecki bo innego poza angielskim nie było. Jakbym miał wybór to bym wybrał rosyjski.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja 1 język to oczywiscie angielski .

Drugi chciałbym hiszpanski ale podobno chiński to przyszłość XXI-XXII wieku , więc sie zobaczy

Opublikowano

Potwierdzam, niemiecki to bardzo prosty język, łatwiejszy od angielskiego.Przynajmniej dla mnie.Chciałbym też się nauczyć j. rosyjskiego i norweskiego.Chętnie bym właśnie zamienił ang. na ruski albo norweski.

Opublikowano

Ja wybrałem PHP i JavaScript, ale tu chyba nie o takie języki chodzi.

Nie miałem wyboru, wybrałem Angielski i niemiecki

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Miałem rosyjski, teraz też go wziąłem lecz od podstaw. Po 3 latach nauki i tak nic z niego nie umiałem ;f Ale za to jest łatwy w wymowie, gorzej trochę z pisownią.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Fakt, patrząc po twoich postach dodatkowy Polski by ci się przydał.

Mieszkaj 9 lat za granicą, wtedy pogadamy :)

@top A nikt nie studiuje włoski?:c

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Nie miałem możliwości, dostałem Niemiecki, a tego języka nienawidzę. Chętnie wybrałbym Rosyjski, Włoski albo Hiszpański.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Szlifuję angielski bo to podstawowy język, hiszpańskiego trochę znam, włoski też coś potrafię jak i niemiecki. Do francuskiego mnie nie ciągnie a rosyjski język powinien według mnie być usunięty z tego świata bo to jakaś egipska cyrylica ;_; Oczywiście co jakiś czas uczę się któregoś z tych języków które napisałem że trochę umiem.

Opublikowano

Dla mnie Francuzki, oprócz oczywiście Angielskiego :)

Niemiecki mi się zdecydowanie nie podoba, taki jakiś "brzydki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...