Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] InfinityWar

Lookerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie odnosnie infinitywar, weszłem na ich strone i zobaczyłem takie coś ss, z tego wynika że infinity jakby miało zamiar wrócić, ktoś wie coś więcej na ten temat ?

hcjo.jpg

Opublikowano

z Tłumaczenia wynika coś takiego:

Our site will be launched soon. We will be up and running in

Nasza Strona zostanie uruchomiona wkrótce. Zostaniemy uruchomienie na nowo :D Coś takiego.

Wynika z tego, że od nowa startują, bądź ktoś wykupił domenę i trolluje.

Ale co z tego, nawet jak powstanie od nowa to nexon się tym zajmie :/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ciekawe co z tego wszystkiego będzie, zapowiada się ciekawie... Jeżeli projekt zostanie reaktywowany i prowadzony przez tych samych administratorów to ciekaw jestem jak zareaguje Nexon na zaistniałą sytuację. Zdenerwują się i będą próbowali zamknąć projekt tak jak poprzednio czy może zostaną wysterowani przez Infinity i nie będą mogli nic zrobić. No cóż, czas pokaże.

Opublikowano

Możliwe, że wróci. Znajomemu proponowali admina (kupował donatora). Ale po informacji o aresztowaniu raczej wątpię ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W jaką grę mogę na InfinityWar zagrać?

EDIT: chciałbym zakupić któreś z tych premium i nie wiem co się stanie gdy kliknę "Buy".

http://scr.hu/0lq6/acyq3 

(Pisze tam 2500 cash więc ile za to zapłacę)?

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

@UP

InfinityWar jest to prywatny serwer WarRock'a co oznacza, że właśnie w tą grę dane będzie dane ci grać.

Odnośnie drugiego pytania. Przy nowo zarejestrowanym koncie na początek dostajesz 35 tys. Cash, które możesz wydać na ulepszenie do konta premium (oczywiście na określony czas), które dodaje ci możliwość zakupienia broni "Members Only" i innych dodatków. Oczywiście Cash, który otrzymujesz na początek możesz wydać także na takową broń w is znajdującym się w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...