Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motywacja

TheDrejser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu naszła mnie chęć na metina. Zrobiłem WP na s26, wszystko fajnie ale po paru minutach gry totalnie odechciewa mi się grać :(. Gdy sobie przypominam ile czasu zajmie mi wbicie wysokiego poziomu i zrobienie dobrego eq gra jakoś traci sens, lecz po paru dniach znów chcę grać. Sądzę, że gdybym jakoś się zmotywował, wbił 35lv i zrobił bojowca to gra nabrała by sensu, tylko pytanie jak właśnie się zmotywować? Proszę pomóżcie mi :P.

Opublikowano

zagraj na astium.pl to jest mocny, stabilny hard

nie graj na plu bo tam bez ISu nic nie zrobisz

58121063168705213211.png

Opublikowano

Popytaj się kolegów może ktoś gra jeszcze w metina :) Jeśli tak to zacznijcie gre na jakimś serwerze razem i sobie pomagajcie, Ja tak gram zz kolegą

@up. Astium to gówno ...

A bez is nic nie zrobię? To wytłumacz mi jak wbiłem 75lvl ?

#JebacSygnatury

Opublikowano

zagraj na astium.pl to jest mocny, stabilny hard

nie graj na plu bo tam bez ISu nic nie zrobisz

Zrobisz, ale trzeba poświęcić bardzo dużo czasu na grę.

Poza tym, są jeszcze boty. Można wbić 30 lv na kilku kontach, łowić rybki na fb i sprzedawać małże. Hajs na eq się znajdzie. (:

*

Opublikowano

Po prostu bądź napalony na to aby wbić ten 35lv i zrobić boja i tyle. Nikt za Ciebie tego nie zrobi :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Popytaj się kolegów może ktoś gra jeszcze w metina :) Jeśli tak to zacznijcie gre na jakimś serwerze razem i sobie pomagajcie, Ja tak gram zz kolegą

@up. Astium to gówno ...

A bez is nic nie zrobię? To wytłumacz mi jak wbiłem 75lvl ?

75 lv bez eq 5b to nic.

a w IS jest na PL wszystko

zwoj cofania um. ( są OZ ale trzeba 15 oz zeby wkoncu wbić skill na m1 :) )

Dodania i zmianki only IS

Lepiej zagrać na jakimś hardzie niż PLu

-Ravia.eu

-Balmora.pl

-ConcordiaMT2.pl

-Nostidlia.pl ( coś takiego )

Graj gdzie chcesz ja Ci tylko mówię że bez ISu i allegro nie wbijesz 80lv-a

58121063168705213211.png

Opublikowano

Bardzo chętnie zagrał bym na PL. Z kolegów to raczej nikt nie gra w metina, każdy gra w co innego :/. Zastanawiam się nad ravia, ale to już co innego. No nie wiem co robić... :D

Opublikowano

Nie graj na siłę jeżeli nie czerpiesz przyjemności z rozgrywki.

Polecam Ci zagrać na prywatnych serwerach Hard takich jak Astium czy Ravia.Łatwiej się tam dorobisz, a to na pewno Cię zmotywuje do dalszej gry.

Opublikowano

Granie na PL daje mi dużą satysfakcję. Po prostu jakoś nie mam pojęcia jak szybko zrobić dobre eq. Tak jak napisałem zagram na Ravi i ocenie, ale jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie :).

Opublikowano

Bardziej Ci polecam Astium niż Ravie

Astium jest nowym hardem i dopracowanym noo i gra tam ponad 1k ludzi.

Na ravi jest 6 skill ,a to odpycha.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Granie na PL daje mi dużą satysfakcję. Po prostu jakoś nie mam pojęcia jak szybko zrobić dobre eq. Tak jak napisałem zagram na Ravi i ocenie, ale jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie :).

Zostaw bota niech Ci wbije ten 35lv a boja sobie raz dziennie na te 10min wejdz przejechać po m1 zeby lv konia wbić.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zostawił bym bota, ale potem pewnie będzie płacz, kiedy zrobię sobie przyzwoite eq a tu nagle blokada konta :/. Na pewno nic nie będzie? Jeśli tak to jakie exp-boty polecacie? :D

Opublikowano

Zostawił bym bota, ale potem pewnie będzie płacz, kiedy zrobię sobie przyzwoite eq a tu nagle blokada konta :/. Na pewno nic nie będzie? Jeśli tak to jakie exp-boty polecacie? :D

Polecam moda

http://www.metin2mod.tk/

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

spokojnie wbijaj 55lv na tym.

Ja expilem od 71 do 78 z tym botem na serwerze Twierdza i konto dalej jest

musisz tylko się orientować żeby nikt Cie nie widział :D najlepiej exp tam gdzie nikt nie expi

58121063168705213211.png

Opublikowano

nakou nie polecaj tak tego astium bo tak szczerze to lepiej tam sie nie laduj :)

idz na ravie nie padnie ... a tam sie tylo namachasz a serwer padnie :) tak jak to bylo wczoraj cofka do 18:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...