Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupienie premium ...

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PWWPMC, bo jest "drogo", powiem Wam coś, może przemówie do rozumu.

Idźcie do sklepu, np. Media-Markt, i poszukajcie gier znanych, np. Fifa czy The Sims. Znajdźcie mi taką za 50 zł. I mówię tu o tylko nowych grach.

A Minecraft jest można rzec nowy, ponieważ ciągle są jakieś aktualizacje, etc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Znawca
Opublikowano

na allegro są od 78zł ... GiftCode, bo reszta to konta ... ;/

ja myślałem o czymś do 40-60 zł ...

K*rwa mać! Jak chcesz kupić giftcode'a za 40-60 zł jak on kosztuje 90 zł?! Kto normalny by kupował coś i sprzedawał 2x taniej?! Giftcode możesz kupić za min. 80 zł, niżej to multikonta.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Najlepiej to kupić żeczywiście na minecraft.net a na Allegro to tylko od 80-100 zł, a poza tym mogłeś się z tym wcześniej obódzić bo 2 lata temu kosztował GiftCode 40 zł....

Na Allegro kupiłem swojego GiftCode'a za 40zł i nie nażekam (2 lata temu).

Teraz to nie masz co śnić o giftcode za 40-60 zł bo za tą cene kupisz multi konto lub GiftCode ale taki, który wygaśnie po 2tyg. lub po miesiącu :P

Opublikowano

t4FoYTq.jpg

Nie opłaca się. Jak kupisz za 20 zł to będzie to konto 50 osób :) jak jedna zmieni skina to 49 innych straci konto :3 Za 1 - 2 zł będą pirackie gift cody. Minecraft.net to jedyny sposób na bezpieczny zakup MC ;3

Opublikowano

Powinieneś sobie kupić normalnie na minecraft.net jest tanio 80 zł , szybko minecrafta dostajesz w 1 dzien , i fajnie :D ja tak kupiłem nie żałuję , działa pięknie , a tak nawet jak Ci się coś zepsuje to możesz sobie do suportu napisać i jest giciorek ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...