Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj kochany laptop i telewizor.

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo . Problem mam związany z moim lapkiem. Probowałem podlaczyc swoj op sprzęcior do telewizora i juz na starcie napotalem pierwszy problem. "Brak Sygnału" . Chodzi głownie o to ze posiadam dwie karty graficzne. (eco lapek jak wszystkie nowe) i telewizor korzysta z zintegrowanej karty intela hd graph. 4k

Czytalem ze jest opcja zmiany tego by korzystalo mi z drugiej grafiki (nvdia gt 635m) ale jaka ta opcja juz znalesc nie mogłem a jak znalazlem to do kart amd.

w razie W , podaje model lapa .

lenovo ideapad z580 wersja 8gb.

QYUhDIk.png

Opublikowano

bo nie potrafisz podłączyć jak należy

w ustawieniach grafiki Windows ustaw tryb wyświetlania ( dublowanie, rozszerzone itp ) albo próbuj wcisnąć chorągiewkę + P

inny sposób to masz wszystko w programie do zarządzania grafiką co zainstalowałeś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

bo nie potrafisz podłączyć jak należy

w ustawieniach grafiki Windows ustaw tryb wyświetlania ( dublowanie, rozszerzone itp ) albo próbuj wcisnąć chorągiewkę + P

inny sposób to masz wszystko w programie do zarządzania grafiką co zainstalowałeś

Zablysles jak neon nad burdelem.

Wiem co mialem klikac, po prostu karta graficzna zintegrowana (intel hd graphics 4000) nie moze jakby wspóldzielic ekranu z 2 urządzeniem .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Elo . Problem mam związany z moim lapkiem. Probowałem podlaczyc swoj op sprzęcior do telewizora i juz na starcie napotalem pierwszy problem. "Brak Sygnału" . Chodzi głownie o to ze posiadam dwie karty graficzne. (eco lapek jak wszystkie nowe) i telewizor korzysta z zintegrowanej karty intela hd graph. 4k

Czytalem ze jest opcja zmiany tego by korzystalo mi z drugiej grafiki (nvdia gt 635m) ale jaka ta opcja juz znalesc nie mogłem a jak znalazlem to do kart amd.

w razie W , podaje model lapa .

lenovo ideapad z580 wersja 8gb.

Skoro telewizor korzysta z karty intela to raczej powinien obraz wyświetlić z tej karty...Spróbuj poszperac w ustawieniach karty graficznej albo kliknij na ten link ->

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Skoro telewizor korzysta z karty intela to raczej powinien obraz wyświetlić z tej karty...Spróbuj poszperac w ustawieniach karty graficznej albo kliknij na ten link ->

To jest tylko do plików , i tak btw. przy tv nie da sie tak zrobic ;( .

QYUhDIk.png

Opublikowano

ty sam błyskasz jak neon przed wychodkiem nie rozumiejąc nawet co się do ciebie pisze

na raz możesz użyć w laptopie TYLKO JEDNEJ karty graficznej sterującej dwoma urządzeniami ( matryca i dodatkowe wyjście : VGA albo HDMI ) określonej jako domyślna , będzie ona zawsze wyświetlała obraz na laptopie i monitorze, a ty uparłeś się na raz używać dwóch !

ustaw jako domyślna jedna kartę albo zostaw na automatycznym przełączeniu grafik

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tłumacz Ci po raz ostatni. Nie chce uzywac karty intela tylko nvidi, bawilem się w biosie wyłaczając te karte, i jedynie czego sie nabawilem , to to , ze usunąłem sterowniki i mam teraz rozjebaną grafike.

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...