Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nagrywarka Lg ma odpowiednie wymiary do obudowy gladius x80?

Alonos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym sie spytać czy ta nagrywarka dvd LG http://techplanet.pl/produkty/obudowy/silentiumpc-gladius-x80-pure-black,35006.html pasuje do obudowy SilentiumPC Gladius x80 pure black http://techplanet.pl/produkty/obudowy/silentiumpc-gladius-x80-pure-black,35006.html ? Chodzi mi o wymiary. czy nie jest za szeroka lub za wąska.

Nie podałeś nagrywarki ;x Ale obstawiam , że będzie

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie będzie tylko musi pasować. innej opcji nie ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie będzie tylko musi pasować. innej opcji nie ma

Znaczy ja pomyślałem i tym, ze na ata będzie xD Tylko do obudowy to nic nie ma ,a do płyty głownej xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

no wiadomo , ale to powinien wiedzieć jaka kupuje bo coraz mniej płyt głównych z ATA

są wyjątki gdzie pasują tylko małe modele napędów ( krótsze od standardu, bardziej kwadratowe ) ale to tylko przy obudowach mini , na szerokość i wysokość zawsze napędy czy inne urządzenia sa zawsze takie same. i znowu wyjątek możliwe na wysokość wielokrotności standardu x2 albo x3 a tego to raczej tu nie mamy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...