Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ekwipunek - z czym to się je?

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Często widuję ludzi, którzy mają np: 50 lvl, ale noszą ekwipunek z 60 lvl'a, jak to się robi? Z czym to się je?

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Noszą ewkipunek na 60 lvl? Nie sądze. Może mają pozmieniane kolorki ekwipunku za pomocą specjalnych przedmiotów.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Często widuję ludzi, którzy mają np: 50 lvl, ale noszą ekwipunek z 60 lvl'a, jak to się robi? Z czym to się je?

To jest nierealne , musiało coś Ci się przewidzieć ;)

xD 

Opublikowano

Niestety, nie przywidziało mi się. Nie są to epickie itemy od razu mówię, tylko rzadkie. Jak znajdę kogoś to zrobię screena z dowodem.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Niestety, nie przywidziało mi się. Nie są to epickie itemy od razu mówię, tylko rzadkie. Jak znajdę kogoś to zrobię screena z dowodem.

To nie wiem, najlepiej daj Screen'a jakiegoś ;) Bo w tej chwili, jak dla mnie jest to nierealne.

xD 

Opublikowano

73424080988397162302.jpg

Proszę bardzo.

Nie wiem, zbytnio nie zwracałem nigdy na to uwagi, no ale opis mówi sam za siebie, jest to przedmiot z lepszej pułki, ale można go ubrać na niższym poziomie. Jeżeli nie można wyposażyć się w ten item, zapewne jest to zwykły bug.

xD 

Opublikowano

Bronie tego typu są bardzo drogie, przeważnie przekraczają sumę 50k AD, więc nie opłaca się kupować. Dużo ludzi chodzi z takimi itemami, ale to nie są nasi rodacy... ciekawe jak to robią..

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Bronie tego typu są bardzo drogie, przeważnie przekraczają sumę 50k AD, więc nie opłaca się kupować. Dużo ludzi chodzi z takimi itemami, ale to nie są nasi rodacy... ciekawe jak to robią..

50k ad to nie jest aż tak dużo, chociaż za taki item bym nigdy tyle nie dał, a mają to zapewne z dungeonów. (podziemia)

xD 

Opublikowano

Takiego typu itemki są raczej po to by ułatwić dobicie do 60-tki.Sam miałem na 50 na moim GWF miecz dwuręczny z shadowfell(item 60 poziomu) i ciąłem niemiłosiernie na dungach najlepszy dpsa i zabicia mobów a na pvp też kosiłem (trochę żałuje bo wtedy pvp było tak łatwe dla mnie że mogłem sobie nieźle chwały nabić)

Opublikowano

Może akurat jeżeli ktoś ma tam 60 lvl i dropi na dungeonach to prześle sobie na alta tą broń albo tak jak widać u aukcjonerów można kupić

Opublikowano

Ale takie bronie są tez na mniejsze lvl, wczoraj przeglądając ah zauważyłem, że jest broń dla Manipulującego można nosić od 19, a przedmiot jest poziomu 30, jednak cena takowego itemu to było 25k AD ...

Opublikowano

Nie wiem właśnie ;D Bo gdzie takie itemki dropią ? Wydaje mi się, że je można tylko na 60 lvl zdobyć z jakiegoś dunga epickiego

Opublikowano

Nie wiem właśnie ;D Bo gdzie takie itemki dropią ? Wydaje mi się, że je można tylko na 60 lvl zdobyć z jakiegoś dunga epickiego

Dropią z normalnych dungeonów poniżej 60.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...