Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]BlueLineM2 - Offical

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która to prezentacja z rzędu ?

Jak to możliwe, że wszystkie ch wyłączone, a jest 579 graczy online ?

Logowanie Na Server: włączone

Kanał 1: wyłączone

Kanał 2: wyłączone

Kanał 3: włączone

Kanał 4: wyłączone

Kont na serwerze: 731

Postaci na serwerze: 762

Gildii na serwerze: 43

Graczy online na serwerze: 579

Serwer to większe dno niż się wydaje..

A te wpisy na stronie to chyba jakiś dzieciak pisał, zero składni, jak to wgl wygląda ?

Opublikowano

hahahhahahah. dobry zart ;x to zmienial grafik z Dejmienem. Shojacz cale gowno zrobil.

bronie dodawalem ja z dejmenem. mielismy zbrojki dodawac ale czasu zabraklo a potem odszedlismy z teamu :P

Mi chodziło że administracja tego Blue cos tam nie zmieniała nic w kodzie strony wiec jakim prawem przypisuja sie do autora strony?

Która to prezentacja z rzędu ?

Jak to możliwe, że wszystkie ch wyłączone, a jest 579 graczy online ?

Logowanie Na Server: włączone

Kanał 1: wyłączone

Kanał 2: wyłączone

Kanał 3: włączone

Kanał 4: wyłączone

Kont na serwerze: 731

Postaci na serwerze: 762

Gildii na serwerze: 43

Graczy online na serwerze: 579

Serwer to większe dno niż się wydaje..

A te wpisy na stronie to chyba jakiś dzieciak pisał, zero składni, jak to wgl wygląda ?

Bo licznik nie działa.

Jest tylko wpisane ile osob online ...

sygnaja.png
Opublikowano

2x up.

Zgadzam sie z tobą w zupelnosci. Shojacz od startu nic nie zmienil, nie dodal. Gowno potrafi i sie nadal bawi metinem . . . Psuedo quester aka Pseudo technik....

@Anty Warn

Jak juz wczesniej pisalem, serwer nie polecam ze wzgledu na administracje, ilosc graczy itp itp.

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

HA Asylian

Bo licznik nie działa.

------------------------------

Licznik dziala prawidlowo jak i cala strone wiec niech nie sie nie wykreca bo testowalem ta strone i wszystko dziala a to ze on sobie dopisal graczy online w skrypcie to juz inna sprawa

1377774857-U369478.png

Opublikowano

HA Asylian

Bo licznik nie działa.

------------------------------

Licznik dziala prawidlowo jak i cala strone wiec niech nie sie nie wykreca bo testowalem ta strone i wszystko dziala a to ze on sobie dopisal graczy online w skrypcie to juz inna sprawa

On nie dopisał graczy, usunoł licznik lub zablokował po czym wpisał tylko liczbe graczy i co jakis czas pewnie zmienia, bo jak sprawdzałem przez 20min odswiezałem ciągle i ciagle byla ta sama liczba graczy, a watpie zeby nikt sie nie wylogowal/wlogowal

sygnaja.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...