Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP - Pytania

Mati2027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań dotyczące Sury WP:

1. Przeczytałem, że jeżeli pójdzie się typowym buildem Czarowne -> Zbrojka -> Strach -> [...] to będzie tragicznie w pvp.

A jak tym buildem: Czarowne -> Strach -> Wir -> [...] i na końcu zbrojka to nasz sura jest podobnie dobry w expie a w pvp jest całkiem niezły.

Czy to prawda?

2. Czy um. Czarowna Zbroja na poziomie M1 bardzo pomaga, czy da się bez niej obejść?

3. Czy to prawda, że najlepiej dawać staty 2 Inteligencja 1 Witalność niezależnie od buildu?

4. Czy umiejętność, która przejdzie na M1 z 17pkt. ma takie same bonusy jakby weszła na 20pkt.?

5. Warto szkolić umiejętność Kombinacji (Sztuka Combo)?

Nagroda za pomoc: Lajk lub 5 + daje najlepszą

Opublikowano

1. Ten 1 build jest typowo pod EXP'a/ Dropa a co do tego 2 to prawda. (Przynajmniej ja tak sadze).

2. Jezeli masz slabe EQ to troche pomaga, ale da sie bez niej zyc. Lepiej zamiast tej zbroi zrobic rozpro.

3. Ten build jest dobry dla Sury WP, poniewaz dostajesz mocy do Czarowanego i do tego dostajesz jeszcze troche obrony i HP.

4. Tak.

5. Warto szkolic. Nic to prawie nie kosztuje a pomaga.

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań dotyczące Sury WP:

1. Przeczytałem, że jeżeli pójdzie się typowym buildem Czarowne -> Zbrojka -> Strach -> [...] to będzie tragicznie w pvp.

A jak tym buildem: Czarowne -> Strach -> Wir -> [...] i na końcu zbrojka to nasz sura jest podobnie dobry w expie a w pvp jest całkiem niezły.

Czy to prawda?

2. Czy um. Czarowna Zbroja na poziomie M1 bardzo pomaga, czy da się bez niej obejść?

3. Czy to prawda, że najlepiej dawać staty 2 Inteligencja 1 Witalność niezależnie od buildu?

4. Czy umiejętność, która przejdzie na M1 z 17pkt. ma takie same bonusy jakby weszła na 20pkt.?

5. Warto szkolić umiejętność Kombinacji (Sztuka Combo)?

Nagroda za pomoc: Lajk lub 5 + daje najlepszą

1.Drugim bulidem lepiej będzie Ci się grało jeżeli postać ma byc do pvp i expa.

2. Czarowana zbroja na m1 daje około 40defa to tez od inta zależy.

Ale da się obejść bez niej.

3. Tak staty 2 int i 1 wit lecz jak zaczynasz gre to pierw daj 1 pkt w wit potem 2 pkt w int itd..

4. Tak

5. Warto w expie się dużo przydaje.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ok, można zamknąć. Dałem wam po "Lubię to", 5 dało się dać tylko dla Truskawen bo jakoś u `Nakou nie mogłem, najlepsza dla Truskawen za pierwszą odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...