Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy grach na PC

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak powyżej otóż mam wiele fajnych gier np Euro Truck SM2 SR3 Slleepign Dogs BF3 NSF Fifa 12

Problem jest że po 5 minutach gry każda z nich mocno się tnie da się grać ale naprawdę jest to trudne

chciałbym ze nie cieło się,I zmniejszenie jakości grafiki nie wchodzi w grę :0 mam wszytko na normal,PS kiedyś mogłem grać cały dzien i zero ścin

Opublikowano

Defragmentacja dysku, czyszczenie ccleanerem. Wyczyszczenie całego komputera z kurzu, wymiana past termo przewodzących. Ale najpierw sprawdź jakie masz temperatury podczas gier i napisz całą specyfikację komputera łącznie z modelem i mocą zasilacza.

Opublikowano

Defragmentacja dysku, czyszczenie ccleanerem. Wyczyszczenie całego komputera z kurzu, wymiana past termo przewodzących. Ale najpierw sprawdź jakie masz temperatury podczas gier i napisz całą specyfikację komputera łącznie z modelem i mocą zasilacza.

Karta Graficzna:NIVIDIA GeForce GTX275

Komputer z procesorem x64 obsługuje interfejs ACPI

Procesor Intel® Core i7 CPU 920 @ GHz

Temperatura GPU 72C

CPU 64C

Local Tepm -56C

Ale główna to 72C

Pamięć RAM 6GB

Typ systemy 64 Bitowy

Myślę że to ci pomoze

(Temperatura przy graniu w Sleping Dogs)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...