Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie o zmianę szkoły

BONZO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmienić szkołę, przyjęli mnie już do "zawodówki", ale chcę jednak iść do innej szkoły do technikum. To jak się pisze to podanie?

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Chciałbym zmienić szkołę, przyjęli mnie już do "zawodówki", ale chcę jednak iść do innej szkoły do technikum. To jak się pisze to podanie?

Teraz to musisz poczekać do września, wybrać kartę obiegową i wtedy możesz pisać podanie do technikum.

Jak napisać podanie to Ci w szkole powiedzą tam gdzie chcesz się przepisać bo wtedy już nie rekrutują systemem internetowej rekrutacji.

Opublikowano

Idz do szkoły i zapytaj :)

Podania składało się w czarwcu :)

ZMIANE SZKOŁY

A nie podanie o przyjęcie do szkoł pierwszej. :x

1374233458-U949229.png

Opublikowano

To musisz chyba iść do tej szkoły, do której chcesz się przepisać, i powiedzieć jaka jest sprawa. Mi się tak wydaje, że tak powinno być. ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Szanowny panie BONZO. , teraz raczej się nie przepiszesz iż już pewnie a raczej na pewno są wszystkie miejsca zajęte.

We wrześniu idź do tego technikum i poproś aby cię przyjęli.

Regmannn

Opublikowano

Szanowny panie BONZO. , teraz raczej się nie przepiszesz iż już pewnie a raczej na pewno są wszystkie miejsca zajęte.

We wrześniu idź do tego technikum i poproś aby cię przyjęli.

Dokladnie juz jest raczej za pozno ale mozesz probowac bo sie moze miejsce zwolnic w kazdej chwili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...